Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 21 martie. Scorpionii se lasă conduși de pasiune

AstroRedacția: Horoscop 21 martie. Scorpionii se lasă conduși de pasiune

AstroRedacția Horoscop 21 martie. Scorpionii se lasă conduși de pasiune

Horoscop 21 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Din păcate, ești un nativ urmărit de ghinion când vine vorba despre sănătate, fiindcă apar niște probleme neașteptate. Este posibil să fie legate de oase sau de încheieturi.

Zodia Taur

Ți se deschid porți noi și ai acum în față o mulțime de oportunități în carieră. Depinde de tine pe care vrei să o pornești în perioada următoare. Ascultă-ți instinctul!

Zodia Gemeni

Pierzi un obiect important sau îți este sustras de către o altă persoană. Oricum ar fi, această pierdere te încurcă destul de tare, fiindcă aveai nevoie în curând de lucrul respectiv.

Zodia Rac

Apar multe cheltuieli neprevăzute, pe care le gestionezi destul de prost, din păcate. Nu ai de ales, așa că ești nevoit/ă să apelezi la economiile puse deoparte pentru zile negre.

Zodia Leu

Ai nevoie de ajutorul prietenilor sau al unor persoane apropiate, care sar întotdeauna în sprijinul tău atunci când este cazul. Te bucuri că ai astfel de oameni în anturajul tău apropiat.

Zodia Fecioară

Ți se impun noi cerințe la locul de muncă, iar asta te face să ai tot mai multe nemulțumiri. Chiar și colegii care păreau drăguți la început, acum parcă s-au întors împotriva ta.

Zodia Balanță

Ți se pare că încerci degeaba să îți expui punctul de vedere într-un grup din care faci parte. Fiecare membru acceptă doar propria opinie, nemaifiind dispus să discute și alte păreri.

Zodia Scorpion

Te cam lași condus/ă de pasiune în această zi, dar deciziile luate în grabă nu sunt întotdeauna cele mai potritive. Este nevoie să mai pui în aplicare și rațiunea, când vine vorba despre astfel de momente.

Zodia Săgetător

Simți nevoia să te mai bucuri de o ieșire în natură, să îți liniștești mintea, să îți pui gândurile în ordine și să iei o pauză de la agitația din viața ta de zi cu zi.

Zodia Capricorn

Cineva apropiat reușește să te scoată din sărite din cauza comportamentului narcisist de care dă dovadă, fiindcă se pune doar pe sine în centrul atenției.

Zodia Vărsător

Cineva încearcă să cadă la pace cu tine, după ce relația voastră nu începuse atât de bine. Dai dovadă de înțelepciune, așa că accepți oferta și chiar faci asta cu sinceritate.

Zodia Pești

Îți redescoperi plăcerea unui hobby care ți-a ocupat mult timp în trecut, dar de care uitasei fiindcă te-au preocupat prea mult grijile de zi cu zi. A venit momentul să te bucuri și tu de momentele frumoase.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: