Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 21 septembrie. Zodia Taur le face surprize plăcute celor dragi

AstroRedacția: Horoscop 21 septembrie. Zodia Taur le face surprize plăcute celor dragi

AstroRedacția: Horoscop 31 octombrie 2023. Ghidul tău zodiacal pentru succes și fericire

Horoscop 21 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Redescoperi niște locuri noi, dar și unele pe care le-ai judecat greșit în trecut. Abia acum înveți cu adevărat să le apreciezi frumusețea la adevărata lor valoare și te bucuri de fiecare experiență plăcută din această zi.

Zodia Taur

Ești un nativ foarte generos în această zi. Cei care sunt într-un cuplu se ocupă de pregătirea unor surprize pe placul partenerului de viață, în timp ce cei care sunt singuri au grijă de prieteni sau de rudele apropiate.

Zodia Gemeni

Te împaci foarte bine cu anumite persoane din anturajul tău extrem de apropiat. Reprezintă un sprijin extrem de important în momentele în care treci prin niște clipe mai puțin plăcute, în viața ta personală.

Zodia Rac

Primești o veste uriașă legată de o mărire de salariu, dar ai pe jumătate și un gust amar în suflet. Asta pentru că totul se întâmplă după niște luni bune în care ai tot așteptat să primești răsplata meritată pentru eforturile tale.

Zodia Leu

Cineva reușește să te surprindă într-un mod plăcut, ba chiar simți că ai ce să înveți de la această persoană. Îi faci niște mărturisiri cu onestitate și îi ceri chiar sfatul într-o privință importantă.

Zodia Fecioară

Apare o ruptură în grupul tău de prieteni, iar tu te nimerești la mijloc. Ți se cere să îți asumi opinia unei părți sau a celeilalte, dar refuzi să te implici în aceste certuri, inutile în opinia ta.

Zodia Balanță

Cineva încalcă regulile, dar te minte cu nerușinare în față. Te cam saturi rapid de această atitudine sfidătoare și simți că a venit momentul să îi spui asta verde în față.

Zodia Scorpion

Cunoști o persoană nouă, al cărei curaj te face și pe tine să pornești cu și mai multă determinare în direcția pe care ți-ai dorit până acum să o urmezi. Ești pe drumul tău și nu mai vrei să ții cont de opinia celorlalți.

Zodia Săgetător

Apar niște probleme serioase de sănătate, care te dau peste cap în această zi. Pe lângă simptomele principale, realizezi că una dintre cauze este și odihna insuficientă. Ai nevoie să dormi și să mănânci mai mult, ca să te pui pe picioare.

Zodia Capricorn

Vrei să faci multe astăzi, dar nu ai energia necesară. Este și mâine o zi, așa că nu ai de ce să îți faci prea multe griji. Te relaxezi alături de cei dragi și te odihnești spre finalul zilei.

Zodia Vărsător

Ești foarte aproape să scapi de un proiect sau de un șef care ți-a dat mari bătăi de cap, în special în ultimele săptămâni. Abia aștepți să vină zilele fără stres și în care să te ocupi doar de ceea ce îți dorești.

Zodia Pești

Te revezi cu niște persoane la care ții enorm și pe care nu le-ai mai văzut de foarte multă vreme. Cu toate acestea, una dintre ele ți se pare mai rece față de tine decât te așteptai, iar această atitudine neașteptată te surprinde neplăcut.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: