Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 23 aprilie. Zodia care pune piciorul în prag. Cere respectul pe care îl merită cu adevărat

AstroRedacția: Horoscop 23 aprilie. Zodia care pune piciorul în prag. Cere respectul pe care îl merită cu adevărat

AstroRedacția Horoscop 23 aprilie. Zodia care pune piciorul în prag. Cere respectul pe care îl merită cu adevărat

Horoscop 23 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Pornești la drum lung, alături de o persoană apropiată ție. Această călătorie vine la pachet și cu niște cheltuieli mai serioase, dar asta nu te deranjează, fiindcă scopul final merită orice efort financiar.

Zodia Taur

Te pregătești pentru o călătorie la distanță, care te aduce mai aproape de cei dragi. Te plictisești pe drum, dar finalul zilei vine cu multe bucurii și cu întâlniri cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme.

Zodia Gemeni

Este o zi foarte aglomerată din punct de vedere profesional. Ai foarte multe de făcut, iar aceste responsabilități vin după niște zile care au fost deja foarte ocupate, dar te descurci cu succes până la urmă.

Zodia Rac

Primești vizita cuiva drag, pe care nu ai mai avut ocazia de multă vreme. Este motiv de bucurie și de sărbătoare în familie. Vă povestiți reciproc tot ceea ce ați mai făcut în ultima vreme.

Zodia Leu

Primești o sumă de bani sau o mulțime de daruri, care îți prind tocmai bine în această perioadă, în care nu stai chiar atât de strălucit când vine vorba despre planul financiar.

Zodia Fecioară

Îți este dor să mai stai la taclale cu prietenii tăi, dar viața a avut alte planuri pentru voi. Ești ocupat/ă până peste cap cu niște proiecte pe care trebuie să le duci la final în această zi.

Zodia Balanță

În sfârșit, văd și celelalte persoane ceea ce știai tu despre un individ care ți-a făcut foarte mult rău. Și-a dat arama pe față, adevărul a ieșit la iveală, iar acum a acționat karma din plin.

Zodia Scorpion

Apar niște provocări în calea ta, care te fac să crezi că nu vei reuși să depășești aceste obstacole. Cu toate acestea, prinzi curaj în cele din urmă și te lupți să ieși din această situație.

Zodia Săgetător

Ai niște bani puși deoparte și te gândești să investești într-o afacere la care visai de multă vreme. Trebuie totuși să ai grijă fiindcă este nevoie de un plan bine pus la punct.

Zodia Capricorn

Ai mare succes pe plan sentimental. Fluturașii din stomac își fac de cap și te simți de parcă doar dragostea există pe lume. Atenția ta se concentrează doar pe viața amoroasă în această zi.

Zodia Vărsător

Ai luat niște decizii greșite în trecut, pe care acum le regreți amarnic. Ai rănit niște persoane dragi la acel moment, așa că acum ai decis să îți repari erorile.

Zodia Pești

Încerci să legi o relație de prietenie cu o persoană care a intrat recent în viața ta. Te bucură compania ei, iar aceste momente frumoase te ajută să uiți de momentele dificile.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: