Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 23 noiembrie. Fecioarele își iau o mică vacanță

AstroRedacția: Horoscop 23 noiembrie. Fecioarele își iau o mică vacanță

Top zodii campioane la flirt! La ce să fii atent cu ele

Horoscop 23 noiembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Descoperi o persoană care îți devine rapid un model pe care îți dorești să îl urmezi. Îți arăți în mod sincer admirația față de aceasta, iar ea te ia sub aripa ei protectoare.

Zodia Taur

Îți reamintești de o pasiune veche, de care uitasei pentru o vreme. Acum te reapuci de ceea ce îți plăcea în trecut, chiar dacă asta înseamnă să investești niște bani în asta.

Zodia Gemeni

Pot să apară niște probleme mai serioase de sănătate, legate de afecțiuni tipice sezonului rece. Planurile îți vor fi date peste cap, dar odihna este mult mai importantă pentru tine în acest moment.

Zodia Rac

Ești dezamăgit/ă de o persoană care părea să fie foarte blândă și bună, dar care acum zgârie cam rău. Din păcate, nu prea ai ce face ca să îmbunătățești situația, atât timp cât aceasta nu vrea să se schimbe.

Zodia Leu

Unii nativi pot să rezolve niște probleme care țin de acte, de contracte, de negocieri sau alte tipuri de hârțogăraie. Alții pot să ajungă la medic pentru a se lămuri în legătură cu anumite aspecte importante.

Zodia Fecioară

Plănuiești o mică vacanță, în care îți dorești să realizezi cât mai multe lucruri. Însă, trebuie să ai grijă să nu alergi în prea multe direcții, fiindcă nu vei reuși să te bucuri cu adevărat de experiență.

Zodia Balanță

Lumea ta e dată peste cap după ce primești niște vești proaste legate de o persoană la care ții mult. Din fericire, te concentrezi apoi pe găsirea de soluții pentru această situație dificilă.

Zodia Scorpion

Unii nativi încep acum o relație amoroasă de lungă durată, în timp ce alții iau decizii pripite pe plan sentimental, pe care s-ar putea să le regrete mai târziu.

Zodia Săgetător

Nu mică îți este mirarea când te trezești că primești o sumă frumoasă de bani, fie în cont, fie o încasezi personal. Te bucuri atât de mult de această veste bună pe plan financiar, încât nu te grăbești să mergi la cumpărături.

Zodia Capricorn

Ți se pare că o anumită persoană, care trebuie să îți fie alături și să te ajute în această perioadă, nu face deloc acest lucru așa cum ar trebui. Această atitudine te deranjează tot mai tare, așa că iei măsuri.

Zodia Vărsător

Simți lipsa familiei și a celor dragi, așa că iei o pauză de la orice fel de responsabilitate profesională și te concentrezi pe timpul petrecut alături de oamenii pe care îi iubești.

Zodia Pești

Treci printr-o experiență dură și neplăcută, dar care te face să apreciezi mai mult ceea ce ți-a oferit deja viața și să vezi și părțile atât de frumoase de zi cu zi, care îți oferă împlinirea de care ai nevoie.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: