Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 24 decembrie. Peștii sunt răsplătiți la locul de muncă

AstroRedacția: Horoscop 24 decembrie. Peștii sunt răsplătiți la locul de muncă

Zodia feminină care face minuni în bucătărie și nu numai! Ea cucerește orice bărbat cu abilitățile și frumusețea ei

Horoscop 24 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Din păcate, tot ce se putea întâmpla mai rău în această zi, fix așa se întâmplă. Astrele îți dau viața peste cap în această zi și ghinioanele se țin lanț de tine. Măcar îți păstrezi simțul umorului și găsești soluții spre seară pentru toate aceste probleme.

Zodia Taur

Scoți la iveală niște dovezi care demonstrează cât se poate de clar ceea ce bănuiai în legătură cu o persoană care are parte de ajutor, dar care susține în public că face totul doar pe cont propriu, asumându-și rezultatele muncii unei alte persoane.

Zodia Gemeni

Iei o decizie radicală, care îi șochează pe cei dragi. Nici tu nu te așteptai să faci un pas într-o asemenea direcție, dar acum ești tot mai convins/ă că te îndrepți încotro trebuia să o faci până acum.

Zodia Rac

Ai senzația că cineva încearcă să își spele imaginea și profită de apropierea de tine pentru ca oamenii să îi acorde iar un vot de încredere. Nu simți că este cazul să profite în acest fel de apropierea voastră, așa că ții această persoană la distanță de acum încolo.

Zodia Leu

Te ocupi mult mai mult de gospodărie în această zi. Te concentrezi pe tot ce ține de locuință sau de curte, faci ordine și pui disciplina ta de fier la treabă. Te bucuri și de sprijin din partea celor dragi, așa că treaba merge ca pe roate!

Zodia Fecioară

Cunoști o persoană cu care nu rezonezi neapărat ca personalitate, însă care reușește să te surprindă și să te impresioneze cu spiritul ei creativ, care îți indică o cale nouă în carieră pe viitor.

Zodia Balanță

Pui la cale o strategie prin care îți spulberi de-a dreptul concurența pe plan profesional. Ai reușit să evoluezi rapid într-un timp destul de scurt în carieră, spre surprinderea celor cu care colaborezi.

Zodia Scorpion

Nu știi ce să mai faci ca să rezolvi o problemă financiară. Cineva îți datorează o sumă mai mare de bani, dar se face că plouă și dispare de fiecare dată când îți ceri drepturile bănești.

Zodia Săgetător

Te afectează niște probleme personale, pe care nu reușești să le separi de viața ta profesională. Poate este cazul să iei o scurtă vacanță în care să te concentrezi pe rezolvarea acestora, în liniște.

Zodia Capricorn

Îți dorești să reușești fie pe plan profesional, fie legat de niște studii. Pui la bătaie toată ambiția de care poți da dovadă ca să ajungi exact acolo unde ți-ai propus. Astrele sunt de partea ta în această zi.

Zodia Vărsător

Te răsfeți cu tot ce îți dorești când vine vorba despre mâncare, fără să îți mai impui restricții. Îți era dor să mai lași garda jos și să mai profiți de o zi în care să te gândești doar la tine.

Zodia Pești

Rezultatele muncii tale sunt foarte apreciate în această zi. Curg laudele, iar asta nu poate decât să te bucure din tot sufletul. În sfârșit, acțiunile tale îți aduc răsplata pe care o visai de multă vreme.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: