Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 25 martie. Capricornii pleacă într-o călătorie de vis

AstroRedacția: Horoscop 25 martie. Capricornii pleacă într-o călătorie de vis

Horoscop 25 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Îți depășești bugetul de cheltuieli pentru toată săptămâna în această zi, apoi te ia puțin panica, deși ai cumpărat doar lucrurile cu adevărat necesare. Nu îți face griji, vor apărea alți bani în loc foarte curând.

Zodia Taur

Primești un dar impresionant și scump sau o sumă de bani la care nici nu visai, din partea unei persoane care îți este foarte apropiată și care ți-a mai dat o mână de ajutor și în trecut.

Zodia Gemeni

Ești plăcut surprins/ă să descoperi o persoană nouă, pe care ai cunoscut-o recent, dar pe care simți că o știi parcă de o viață întreagă. Petreci mai mult timp în compania ei și îi savurezi fiecare gest și fiecare vorbă.

Zodia Rac

Scoți bani mulți din buzunar, fie pentru studii, fie pentru ceva legat de planul profesional. Chiar dacă nu îți convine această situație, știi că ai luat cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Zodia Leu

Faci niște drumuri legate de o moștenire, o vânzare de bunuri sau chiar niște analize medicale. În orice caz, călătoria ta este legată într-un fel sau altul de niște acte, pe care trebuie să le rezolvi cât mai curând posibil.

Zodia Fecioară

Îți este dor de prietenii tăi foarte apropiați, care nu mai au timpul necesar la dispoziție ca să stea cu tine de vorbă așa cum o făceau altă dată. Trebuie să dai și tu dovadă de mai multă înțelegere, fiindcă au motive întemeiate să facă asta.

Zodia Balanță

Trebuie să bați palma cu o persoană în legătură cu o afacere sau un proiect important, dar încă mai trebuie să porți niște discuții importante legate de bani sau de timpul pe care ești dispus/ă să îl acorzi în viitorul apropiat în această direcție.

Zodia Scorpion

Este o zi cu adevărat deosebită, fiindcă stă sub semnul distracției. Indiferent dacă faci asta pe cont propriu, alături de prieteni, de familie sau de colegii de la muncă, cu siguranță îți vei crea niște amintiri cu adevărat deosebite.

Zodia Săgetător

Ești pus/ă să alegi între două persoane care au intrat într-un conflict și care îți sunt amândouă dragi. Cu toate că ești tentat/ă să te implici, este mult mai bine pentru toată lumea dacă eviți acest lucru.

Zodia Capricorn

Pleci într-o călătorie de vis de care ai de gând să te bucuri din plin. Ai făcut multe sacrificii ca să ajungi aici și nu vrei să te dai înapoi de la nicio distracție în această zi.

Zodia Vărsător

Toate planurile pe care le aveai pentru această zi îți sunt date peste cap în urma unor vești la care nu te așteptai. Acest lucru te scoate din ritmul tău normal, dar îți revii rapid.

Zodia Pești

Ai rămas blocat/ă într-o relație toxică din trecut la nivel mental, trebuie să scapi de amintirile acelea pentru că nu îți fac deloc bine. Mută-ți atenția pe altceva ca să treci mai ușor peste tentația de a reveni la persoana cu care ai fost atunci.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: