Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 29 februarie. Vărsătorii își stabilesc ținte imposibile

AstroRedacția: Horoscop 29 februarie. Vărsătorii își stabilesc ținte imposibile

AstroRedacția Horoscop 29 februarie. Vărsătorii îți stabilesc ținte imposibile

Horoscop 29 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Nu prea ai chef de nimic în această zi. Ai o listă foarte lungă de lucruri care trebuie rezolvate, dar energia ta este deja în zona roșie. Nu ai de ce să te judeci. La cât ai muncit în ultima vreme, meriți o zi de pauză.

Zodia Taur

Planurile tale se dau peste cap din cauza unor vești de ultimă oră. Trebuie să pleci la drum lung și nu prea apuci să te bucuri de o clipă de liniște. Finalul zilei te găsește rupt/ă de oboseală.

Zodia Gemeni

Reușești să impresionezi un șef sau un profesor care are o reputație de persoană dură și greu de cucerit. Acest succes te bucură enorm, mai ales pentru că a fost un proiect realizat alături de cei mai dragi colegi.

Zodia Rac

Ai cam rămas în urmă cu responsabilitățile ce țin de carieră, dar te ocupi așa cum trebuie în această zi de tot ceea ce ține de casă și de familie. La finalul zilei, te simți liniștit/ă pentru că ai bifat multe de pe lista ta.

Zodia Leu

Chiar dacă nu ai toate fondurile necesare, faci niște cumpărături urgente, pentru care nu mai poți aștepta. Vin apoi, spre seară, vești bune legate de niște bani pe care ți-i datora cineva, așa că scapi de grija zilei de mâine momentan.

Zodia Fecioară

Te cam saturi de actualul loc de muncă, dar și de domeniul în care lucrezi. Te bate gândul să schimbi direcția pe plan profesional, dar încă nu știi sigur încotro să o apuci.

Zodia Balanță

Ceri niște sfaturi prietenilor tăi, pentru că ai parte de probleme pe plan amoros. Ți se pare fie că nu ai șanse să găsești persoana perfectă, fie că relația cu partenerul tău de viață nu mai este chiar ca la început.

Zodia Scorpion

Ți se pare că plutești pe un norișor roz, iar viața ta este toată numai o bucurie, dar anumite persoane stau la pândă ca să îți dovedească exact contrariul în această zi. Depinde doar de tine dacă dai crezare vorbelor lor.

Zodia Săgetător

Ai o stare de spirit foarte bună în această zi. Nivelul de energie este la maximum, așa că profiți din plin și te apuci să termini niște proiecte de care nu te-ai putut ocupa cum trebuie zilele trecute.

Zodia Capricorn

Îți este foarte dor să te plimbi, să vezi locuri noi sau să te bucuri de ieșiri în natură. Profiți din plin de vremea frumoasă și pleci într-o plimbare mai lungă sau chiar într-o scurtă călătorie, cât să îți limpezești gândurile.

Zodia Vărsător

Țintele pe care ți le stabilești sunt unele nerealiste. Te arunci mult prea sus și riști să treci prin perioade de dezamăgiri teribile. Cel mai bine ar fi să alegi niște scopuri pe care să le poți atinge, chiar dacă unele necesită destul de mult efort.

Zodia Pești

Petreci clipe foarte frumoase alături de cei dragi. Simți cum iubirea îți umple sufletul de bucurie, iar la finalul zilei sunteți mai uniți ca niciodată. Aveai mare nevoie de acest lucru.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: