Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 29 mai. Scorpionii se trezesc prinși în conflicte. Trecutul îi urmărește!

AstroRedacția: Horoscop 29 mai. Scorpionii se trezesc prinși în conflicte. Trecutul îi urmărește!

AstroRedacția Horoscop 29 mai. Scorpionii se trezesc prinși în conflicte. Trecutul îi urmărește!

Horoscop 29 mai. Care sunt zodiile norocoase în ziua de miercuri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Afli niște informații șocante despre un cuplu pe care îl credeai perfect. Se pare că este vorba, în cazul lor, despre gardul vopsit pe dinafară, care ascunde leopardul din interior.

Zodia Taur

Din păcate, primești niște vești foarte proaste legate de niște acte, care îți vor da planurile peste cap în următoarea perioadă. Trebuie să găsești variante prin care să repari din greșelile din ultima vreme.

Zodia Gemeni

Ți se pregătește o mare surpriză pe plan profesional. Nu te-ai fi așteptat la asta în viața ta, dar te trezești acum în fața faptului împlinit. Din fericire, este vorba despre niște noutăți pozitive.

Zodia Rac

Când credeai că ai scăpat de responsabilitățile legate de carieră sau de școală, dar atunci când îți era lumea mai dragă, mai vin niște proiecte pe care trebuie să le termini cât de curând.

Zodia Leu

Îți merge foarte bine pe plan financiar, mai ales după ce primești niște bani pe care ți trimite cineva apropiat. Chiar dacă ai portofelul plin, nu te arunci imediat la cheltuieli exagerate.

Zodia Fecioară

Bagi bățul prin gard ca să îi întărâți pe cei din jurul tău, ca să profiți de această situație. O faci totuși cu suficient de multă grijă încât să nu se întoarcă totul împotriva ta.

Zodia Balanță

Ai parte de un profit frumușel în urma unui business sau a unei colaborări recente. Din fericire, lucrurile par să se îndrepte în următoarea perioadă spre o zonă și mai bună.

Zodia Scorpion

Trecutul te ajunge pe tine în urmă, așa că te trezești în mijlocul unui conflict pe care nu ți-l l-ai dorit vreodată. Încerci să găsești niște soluții ca să scapi cu bine din această situație dificilă.

Zodia Săgetător

Te-ai cam săturat de modul în care unii te tratează, ți se pare că empatia ta și bunul tău simț sunt confundate cu prostia. Poate ar fi mai bine să te mai abții când ceilalți au nevoie să fie salvați.

Zodia Capricorn

Ți se pare foarte confuză o situație în care te trezești din cauza unor prieteni apropiați, dar apoi afli ce se întâmplă, de fapt, iar rezultatul final te amuză nespus.

Zodia Vărsător

Ai tendința să complici lucrurile atunci când nu este cazul. Ar trebui să ai mai multă grijă și să nu mai despici firul în patru atunci când nu este neapărat nevoie de tot acest proces.

Zodia Pești

Încerci să nu fii prea dur/ă, dar nici să lași mult prea mult de la tine. O să înțelegi rapid că nu poți niciodată să mulțumești pe toată lumea, așa că este mai bine să abordezi metoda sincerității.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: