Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 29 septembrie. Peștii au de dat niște explicații

AstroRedacția: Horoscop 29 septembrie. Peștii au de dat niște explicații

AstroRedacția Horoscop 29 septembrie. Peștii au de dat niște explicații

Horoscop 29 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești pus într-o ipostază incomodă, în care trebuie să îi dai dreptate unei persoane cu care nu ești de acord în mod normal. Însă, ții mereu cu dreptatea, așa că acum ești nevoit/ă să admiți adevărul.

Zodia Taur

Este o zi în care îți petreci timpul stând acasă. Aveai nevoie de o perioadă de pauză, în care să te concentrezi pe odihnă și pe starea ta de sănătate, atât fizică, cât și cea mentală.

Zodia Gemeni

Te reapuci de niște activități care îți fac plăcere și care ți-au lipsit foarte mult în ultima perioadă. Redescoperi bucuria pe care ți-o ofereau în trecut, dar și starea de relaxare pe care nu ai mai simțit-o de multă vreme.

Zodia Rac

Din păcate, niște planuri pe care le aveai în legătură cu o călătorie pe care ți-o doreai de multă vreme o să pice. Cu toate acestea, încerci să privești partea plină a paharului.

Zodia Leu

Este o zi plină de pasiune pentru nativii acestei zodii. Atracția față de partenerul de viață sau față de o persoană care a intrat recent în viața ta este la cote maxime.

Zodia Fecioară

Îți este foarte dor de discuțiile pe care le aveai cu o persoană apropiată, dar nu reușiți deloc să vă sincronizați în această zi, ca să vă puteți auzi la telefon.

Zodia Balanță

Abia reușești să îți ții opiniile doar pentru tine, fiindcă descoperi cât de ipocrită este, de fapt, o persoană pe care o credeai mult mai onestă și mai cerebrală. Mai bine o eviți complet și o excluzi din viața ta.

Zodia Scorpion

Te îngrijorează niște simptome care apar tot mai des în ultima vreme. Poate ar fi momentul să începi să faci niște schimbări în privința stilului tău de viață, care nu este cel mai sănătos în prezent.

Zodia Săgetător

Se întoarce în viața ta o persoană care a însemnat foarte mult pentru tine în trecut. Însă, cu timpul relația voastră s-a răcit, așa că acum nu știi exact la ce să te aștepți din partea ei.

Zodia Capricorn

Te-ai dezvoltat foarte mult în ultima perioadă pe plan profesional, dar țintești și mai sus decât până acum. Ai nevoie totuși de o bază mai solidă de cunoștințe ca să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Zodia Vărsător

Ești zodia cu cel mai mare noroc pe plan financiar. Reușești să pui mâna pe niște bani de care aveai mare nevoie în această perioadă, ca să te poți descurca cu datoriile și facturile pe care trebuie să le plătești.

Zodia Pești

Ai de dat niște explicații în legătură cu un proiect profesional pe care nu l-ai terminat. Nu regreți decizia luată fiindcă aveai nevoie să te ocupi de sănătatea ta pentru o perioadă.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: