Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 30 martie. Peștii suferă o mare dezamăgire în dragoste

AstroRedacția: Horoscop 30 martie. Peștii suferă o mare dezamăgire în dragoste

AstroRedacția Horoscop 30 martie. Peștii suferă o mare dezamăgire în dragoste

Horoscop 30 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de sâmbătă? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești pus/ă în fața faptului împlinit de către șefii sau colegii tăi, iar acest lucru te nemulțumește profund. Ți se pare că nu sunt ascultate și acceptate opiniile tale și că ți se impun niște decizii nefavorabile.

Zodia Taur

Apar o serie de provocări, dar pe care reușești să le depășești cu succes. Asculți cu mare atenție ceea ce îți spune intuiția. Așa reușești să eviți capcanele întinse de persoanele care sunt invidioase pe succesul tău.

Zodia Gemeni

Trebuie să pornești un proiect, dar ai nevoie de sprijinul celor din jur. Cu toate că acum curg valuri de promisiuni din partea lor, ai mare grijă pentru că s-ar putea să te abandoneze când chiar ai nevoie de ei.

Zodia Rac

Ai parte de probleme cu o sumă de bani de care aveai mare nevoie și care întârzie să vină. Trebuie să pui neapărat piciorul în prag, dacă vrei să reglezi situația pe plan financiar.

Zodia Leu

Ai parte de o reuniune cu niște persoane dragi. Stați la povești până târziu, iar cu ocazia asta afli și niște vești care te iau total prin surprindere. Credeai că știi totul despre niște oameni cunoscuți, dar te-ai înșelat.

Zodia Fecioară

Ai nevoie de mai mult sprijin din partea celor dragi, fiindcă nu ai chiar cea mai bună stare de spirit în această zi. Încearcă să le povestești ce ai pe suflet, poate îți vor fi de folos discuțiile.

Zodia Balanță

Cineva reușește să te scoată din sărite și să te facă să răspunzi cu aceeași monedă. Însă, nu uita că nu aceasta este soluția potrivită pentru astfel de probleme. Încearcă să îți păstrezi calmul.

Zodia Scorpion

Ai multe responsabilități de rezolvat, dar nu ai niciun chef să faci asta în această zi. Preferi să te odihnești, să îți muți gândul de la muncă și de alte treburi. Te ocupi doar de ceea ce îți face plăcere.

Zodia Săgetător

Arunci cu banii în stânga și în dreapta pentru că vrei să te răsfeți așa cum ți-ai dorit de multă vreme. Din fericire, stai foarte bine cu bugetul în această zi, îți permiți să golești portofelul.

Zodia Capricorn

Ai de rezolvat o problemă legată de carieră, iar acum îți dai seama că soluția perfectă era chiar sub nasul tău în tot acest timp. Iei imediat măsuri și reușești să treci cu succes peste acest obstacol.

Zodia Vărsător

Parcă te-ai născut cu o stea în frunte. În această zi, îți merge bine pe toate planurile. Universul are grijă de tine, primești protecția divină, în special atunci când vine vorba despre familie.

Zodia Pești

Suferi o mare dezamăgire pe plan sentimental. Fie îți sunt respinse sentimentele, fie ești trădat/ă, fie lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori tu. În orice caz, moralul tău scade, dar nu trebuie să te alarmezi. Vor veni și zile mai bune.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: