Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 4 martie. Zodiile care sunt urmărite de ghinion

AstroRedacția: Horoscop 4 martie. Zodiile care sunt urmărite de ghinion

AstroRedacția Horoscop 4 martie. Zodiile care sunt urmărite de ghinion

Horoscop 4 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Dai o notă de amuzament tuturor acțiunilor de astăzi. Preferi să tratezi totul cu umor, fiindcă te-ai săturat să iei lucrurile prea în serios și să suferi din această cauză.

Zodia Taur

Analizezi o situație mai sensibilă pe plan sentimental. Nu știi sigur dacă o anumită persoană mai merită încă o șansă sau dacă ar fi cumva o decizie mai bună să mergi mai departe cu fruntea sus.

Zodia Gemeni

Primești o veste care te șochează și care te destabilizează emoțional. Însă, trebuie întâi să te liniștești, apoi să te gândești bine la ceea ce ai de făcut în perioada următoare. Nu este bine să reacționezi impulsiv.

Zodia Rac

Sunt niște zile cu tensiuni în familie, din cauza lipsei de comunicare. Trebuie să învățați să lăsați de la voi și să ascultați și ceea ce are cealaltă persoană de spus. Doar așa veți găsi calea de mijloc care să mulțumească pe toată lumea.

Zodia Leu

Dai marea lovitură în afaceri și te bucuri din plin de succes pe plan profesional. Banii trag la tine, așa că începi să profiți de ei la maximum. Ai grijă să păstrezi totuși și ceva deoparte.

Zodia Fecioară

Realizezi că există riscul să pierzi o persoană la care ții foarte mult, dar pe care ai rănit-o mult în ultima perioadă. Încearcă să îți repari greșelile înainte să fie mult prea târziu.

Zodia Balanță

Primești o veste foarte bună în legătură cu starea ta de sănătate, după ce ai trecut recent printr-o spaimă, din cauza unor simptome neașteptate. Te-ai oprit la timp și ți-ai revenit, iar acum ești gata să muți munții din loc.

Zodia Scorpion

Încerci să ai grijă de o persoană dragă sau foarte apropiată, poate chiar din familie. Trebuie să schimbe niște lucruri care i-au distrus viața în ultima perioadă, altfel nu va mai avea cale de scăpare.

Zodia Săgetător

Este o perioadă de succes pe plan financiar. Primești chiar mai multe oferte profitabile din punct de vedere financiar, iar asta te bucură nespus. Aceste încasări pică la fix, tocmai când aveai nevoie să achiți niște datorii.

Zodia Capricorn

A venit momentul să îți ceri iertare în fața unei persoane căreia i-ai greșit mult în ultima perioadă. Se spune că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, iar acest lucru se dovedește a fi adevărat în cazul tău.

Zodia Vărsător

Negociezi un contract nou pe plan profesional. Ai lăsat prea mult timp să decidă alții pentru tine, iar acum a venit momentul să îți aperi singur/ă drepturile. Obții rezultatul pe care îl doreai, în cele din urmă.

Zodia Pești

Plănuiești un concediu sau o excursie de câteva zile. Ai nevoie de o pauză pentru că te-ai suprasolicitat în ultima perioadă, iar acum îți dorești foarte mult să te mai și relaxezi.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: