Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 7 septembrie. Capricornii cad la pace cu cineva din familie

AstroRedacția: Horoscop 7 septembrie. Capricornii cad la pace cu cineva din familie

AstroRedacția Horoscop 7 septembrie. Capricornii cad la pace cu cineva din familie

Horoscop 7 septembrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai parte de niște probleme mai serioase de sănătate, iar energia ta nu este la nivelul cu care te-ai obișnuit în ultima perioadă. Poate este momentul să mai apeși frâna și să ai mai multă grijă de tine.

Zodia Taur

Ai multe treburi de rezolvat pe plan financiar, ai cumpărături de făcut pentru casă și facturi de achitat. Faci mai multe drumuri până spre seară, dar bifezi tot ce aveai pe listă pentru această zi.

Zodia Gemeni

Îți ocupi timpul în această zi cu o activitate care ți-a făcut mare plăcere în trecut, dar pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. Asta îți aduce multă bucurie, după o perioadă destul de aglomerată.

Zodia Rac

Primești o veste neașteptat de bună din partea cuiva drag sau a cuiva chiar din familie. Chiar dacă încă nu este totul stabilit, speri ca totul să se rezolve în final exact așa cum ți-ai propus.

Zodia Leu

Din păcate, veștile nu sunt prea bune pe plan financiar. Aveai de încasat o sumă mai mare, dar persoana care trebuia să facă plata respectivă dă bir cu fugiții. Măcar stai liniștit/ă fiindcă mai ai niște fonduri de rezervă pentru perioada următoare.

Zodia Fecioară

Te-ai cam săturat de muncă, precum și de tensiunile care au tot apărut în ultima vreme între colegi și șefi. Îți vezi de treaba ta și încerci cât de mult să ignori conflictele.

Zodia Balanță

Pleci într-o scurtă vacanță sau vizitezi un loc pe care îți doreai de multă vreme să îl vezi. În cazul în care nu găsești pe cineva care să te însoțească, mergi și pe cont propriu. Experiența merită din plin.

Zodia Scorpion

Este o zi care stă sub semnul răsfățului pe plan culinar. Ieși în oraș și încerci lucruri noi sau experimentezi acasă niște preparate inedite, ca să te bucuri de ceea ce îți face plăcere, după niște zile aglomerate.

Zodia Săgetător

Îi ceri unei persoane mult prea băgăcioase să își vadă de lungul nasului și să nu mai emită opinii nedorite în privința vieții tale personale. Tu știi foarte bine ce ai de făcut fără ca alții să îți dea sfaturi răutăcioase.

Zodia Capricorn

Cazi la pace cu cineva din familie, după o perioadă îndelungată în care ați avut parte de conflicte mocnite sau chiar ați schimbat replici dure pe față. Acum se așterne liniștea în relația voastră, din fericire.

Zodia Vărsător

Ai parte de momente fierbinți pe plan sentimental. Trăiești fiecare clipă la intensitate maxime și te bucuri de niște senzații pe care nu le-ai mai simțit de multă vreme.

Zodia Pești

Un gest pe care l-ai făcut la nervi îți aduce niște deservicii. Este mare păcat pentru că nu este acesta stilul tău. Ești o persoană care poate să se mențină la un nivel la care nu este nevoie să facă astfel de lucruri ca să le dea peste nas celorlalți.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: