Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 9 aprilie. Panică pentru o zodie! Termină un proiect important abia în ultimul moment

AstroRedacția: Horoscop 9 aprilie. Panică pentru o zodie! Termină un proiect important abia în ultimul moment

AstroRedacția Horoscop 9 aprilie. Panică pentru o zodie! Termină un proiect important abia în ultimul moment

Horoscop 9 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești foarte greu de mulțumit în această perioadă, dar trebuie să te gândești că poate tu ar trebui să reduci nivelul pretențiilor și al standardelor în funcție de care îi judeci pe cei din jurul tău.

Zodia Taur

Treci printr-o perioadă de transformări radicale, care pornesc de la tot ce ține de interiorul tău. Realizezi că ai greșit mult în trecut și ai rănit niște oameni dragi, dar nu mai vrei să faci asta pe viitor.

Zodia Gemeni

Ești prins/ă până peste cap cu treburile din gospodărie. S-au tot strâns, iar tu ai avut un program haotic în ultima perioadă, așa că nu ai mai reușit să le rezolvi la timp. Din fericire, ai parte și de ajutor din partea celor dragi.

Zodia Rac

Ai de făcut niște mărturisiri dureroase, dar ajungi în punctul în care adevărul este cea mai bună strategie. Nu are rost să te ascunzi și spui tot, iar spre surprinderea ta, primești la schimb înțelegerea pe care ți-o doreai.

Zodia Leu

Primești o veste neașteptată în legătură cu o vânzare sau un contract important. Chiar dacă nu ai văzut încă banii, ceea ce afli acum îți dă speranțe și te face să crezi că lucrurile vor ieși așa cum îți dorești tu.

Zodia Fecioară

Revine în viața ta o persoană care ți-a făcut mult rău și care are un comportament toxic, dar cei din jur o consideră cât se poate de inocentă. Trebuie să te ferești de ea, fiindcă își va da singură arama pe față în curând.

Zodia Balanță

Treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Îți faci griji pentru că vin niște zile cu multe cheltuieli și în care ai de achitat mai multe datorii. Cu toate acestea, apar soluții de unde nu te aștepți.

Zodia Scorpion

Un proiect care ți-a scos peri albi se apropie de final, iar asta nu poate să te bucure din tot sufletul. Te săturasei deja de tot acest stres, precum și de pretențiile absurde ale șefilor.

Zodia Săgetător

Simți că parcă ai renăscut după o perioadă în care ai avut parte de momente dificile pe toate planurile. Acum lucrurile se schimbă la 180 de grade și răsare soarele și pe strada ta.

Zodia Capricorn

Primești niște provocări pe plan profesional care te scot din zona de confort, dar care te ajută și să evoluezi. Îți era dor să acumulezi informații noi, pe care să le aplici în viața de zi cu zi.

Zodia Vărsător

Cineva te taxează după ce dai dovadă de prea multă aroganță. Ar trebui să ai mai multă grijă și să te preocupi mai bine de modul în care îți expui opiniile de față cu cei din jurul tău.

Zodia Pești

Te apuci de o activitate nouă, cu mult entuziasm. Faci asta pentru prima dată, dar totul pare foarte natural pentru tine. Parcă abia acum îți găsești adevărata direcție pe plan profesional.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: