Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 9 octombrie. Leii își pun semne de întrebare în legătură cu un prieten

AstroRedacția: Horoscop 9 octombrie. Leii își pun semne de întrebare în legătură cu un prieten

Problemele se țin lanț de 3 zodii în 2024. Tensiunile le pun la încercare din prima zi a anului nou

Horoscop 9 octombrie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de luni? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te stresează un proiect personal pe care te tot chinui să îl duci la bun sfârșit. Însă, dacă te enervezi, nu reușești decât să încurci mai rău lucrurile. Trebuie să asculți mai bine de sfaturile celor din jurul tău.

Zodia Taur

Porți o discuție foarte importantă cu șefii tăi, pe care o așteptai de multă vreme. Ți se oferă răsplata financiară pe care o așteptai de multă vreme, dar și niște responsabilități în plus.

Zodia Gemeni

Cineva inventează situații și îți pune vorbe în gură ca să pici tu prost în fața celorlalți. Nu trebuie să îți fie teamă să spui adevărul și să îți susții punctul de vedere, pentru că imaginea ta are de suferit din cauza acestei persoane.

Zodia Rac

Te împarți în prea multe direcții și din această cauză nu reușești să duci nimic la bun sfârșit așa cum ți-ai fi dorit. Încearcă să nu mai pui atât de multă presiune pe tine și să accepți că este ok să faci atât cât poți.

Zodia Leu

Începi să îți pui niște mari semne de întrebare în legătură cu o persoană foarte apropiată, după ce observi că ascunde niște lucruri. Te întrebi dacă o face cu rea intenție sau doar trece printr-o perioadă mai dificilă și se teme să spună asta.

Zodia Fecioară

Primești o propunere foarte tentantă din punct de vedere financiar, însă trebuie să gândești realist și să vezi dacă poți face față cu programul pe care îl ai tu în prezent.

Zodia Balanță

Se spune că speranța moare ultima, iar în cazul tău a fost atitudinea salvatoare! Ai pariat pe o persoană dragă în care ai crezut cu toate puterile, iar sprijinul tău moral a ajutat-o să scape de lucrurile toxice din viața ei.

Zodia Scorpion

Reușești să impresionezi cu talentul tău și cu spiritul creativ. Găsești mereu soluții când apar probleme și salvezi situația de fiecare dată. Ești genul de om pe care se pot baza ceilalți.

Zodia Săgetător

Te-ai cam săturat de munca în echipă, așa că alegi să te îndepărtezi pentru o perioadă pe plan profesional și să încerci să lucrezi și pe cont proprium pentru că ai nevoie de mai multă liniște.

Zodia Capricorn

Tensiunile sunt la cote maxime cu o persoană care te-a călcat adesea pe coadă. Clachezi și simți că ai ajuns la capătul răbdărilor. Însă, trebuie să îți amintești că nu merită să te cobori la nivelul ei, nu trebuie să îi răspunzi cu aceeași monedă.

Zodia Vărsător

Sperai să te odihnești mai mult în această zi, dar nu ai parte de norocul acesta. Viața îți aruncă în cale tot felul de responsabilități neprevăzute, care îți dau planurile peste cap.

Zodia Pești

Repari o greșeală din trecut care te-a costat mult și pe care ai regretat-o amarnic. A venit momentul să recunoști în fața tuturor ce anume ai făcut și să încerci să repari lucrurile.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: