Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat în Tel Aviv. Sunt cel puțin doi morți și zece răniți. Ultimele informații despre atacator

Atac armat în Tel Aviv. Sunt cel puțin doi morți și zece răniți. Ultimele informații despre atacator

Este alertă în Tel Aviv. Cel puțin două persoane au murit, iar zece au fost rănite, în urma unui atac armat ce a avut loc joi seara în Tel Aviv. Atacatorul este încă în libertate.

Atac armat în Tel Aviv. Atacatorul a fost prins

UPDATE ora 8.50 Ultimele informații de la Tel Aviv: palestinianul care a ucis doi oameni într-un bar a fost lichidat de forțele israeliene, după ce a fost vânat toată noaptea prin oraș.

Cel puțin două persoane au murit, iar zece au fost rănite

Cel puțin două persoane au fost ucise și mai multe rănite într-un atac armat din centrul Tel Avivului, joi seară, potrivit The Guardian. Atacul a avut loc într-o zonă cu mai multe baruri și restaurante frecventate de oameni, au declarat medicii israelieni.

Mai multe împușcături s-au auzit joi seară pe strada Dizengoff, una dintre cele mai aglomerate din Tel Aviv. Mai multe filmări publicate de televiziuni au arătat momentul în care oamenii aflați la restaurantele din zonă fug în momentul atacului.

Unele publicații spun că numărul deceselor s-ar ridica deja la 6, însă până la momentul redactării știrii bilanțul nu a fost confirmat și de autorități.

Serviciul de urgență Magen David Adom din Israel a declarat că a primit informații despre un atac în „mai multe părți” din centrul orașului Tel Aviv. Acesta a spus că a evacuat șase persoane la un spital din apropiere, dintre care trei erau în stare gravă sau critică.

„Un terorist a deschis focul de la mică distanță și apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13. „Nu vă părăsiți casele. Nu scoateți capul pe fereastră. Nu vă apropiați de balcoane”, a mai spus el.

Un bărbat înarmat a fost ucis. Un alt posibil atacator e în libertate

Informațiile inițiale arătau că un bărbat înarmat a fost ucis, iar un al doilea posibil atacator, înarmat, este încă în libertate, potrivit BBC. Imaginile de televiziune au arătat ofițeri alergând pe strada Dizengoff, încercând să dea de urma celui care a deschis focul.

În urmă cu câteva zile, doi polițiști, între care o tânără franco-israeliană, au fost uciși într-un schimb de focuri revendicat de organizația jihadistă Statul Islamic la Hadera.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: