Redactia.ro
Home » Știri » Atac dur la adresa polițistului Godină. Medicul Vasi Rădulescu: “Dragă Marian, ai 3 ani de școală”

Atac dur la adresa polițistului Godină. Medicul Vasi Rădulescu: “Dragă Marian, ai 3 ani de școală”

GALERIE FOTO (2)

Accidentul provocat de un polițist pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București, în urma căruia o fetiță de 11 ani a murit iar o alta a fost rănită, a împărțit Internetul în două tabere adverse. Așa se face că celebrul polițist Marian Godină a ajuns în ținta unor acuzații lansate în mediul online de un celebru medic.

Scandalul dintre Marian Godină și Vasi Rădulescu a pornit de la o postare a medicului, pe contul său de Facebook.

Mesajul medicului Vasi Rădulescu, după accidentul provocat de polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa

Reacția medicului Vasi Rădulescu a fost postată de acesta în mediul online, pe 15 Ianuarie.

”Am privit greu imaginile cu polițistul. Există în unii o lipsă cruntă de empatie. Te poți bloca sub pecetea fricii, dar să dai cu piciorul într-un copil ca să vezi dacă mai mișcă, după ce l-ai spulberat cu mașina, e un tablou prea trist.

Faci asta cu un animal (și aici am rezerve, pentru că poți verifica blând și un câine, ba chiar îl poți ajuta), dar cu un om e prea mult. Gestul arată cât de animal este polițistul.

Polițiștii sunt pregătiți să intervină corect în accidente, până la apariția echipajelor de salvare. Nu ține numai de serviciu, ține de umanitate. Te apleci, verifici semne vitale, iei măsuri de prim ajutor la nevoie.

Avem, ca nație, o sumedenie de carențe care se tot arată. Empatie din părți, omenie din părți, educație medicală din părți. Ne cutremurăm un pic și mergem mai departe. Unii vor zice că e un caz izolat, să nu generalizăm. Realitatea ultimilor decenii mie mi-a arătat cu totul altceva.

Condoleanțe familiei micuței. Sper să se facă rapid lumină în caz. Și poate să se schimbe niște lucruri”, scrie medicul.

Polițistul Marian Godină, atac la medicul Vasi Rădulescu

Mesajul medicului Rădulescu l-a făcut pe polițistul Marian Godină să răbufnească. Celebrul agent a scris pe blogul său că unele persoane publice încearcă să atragă capital de imagine după tragedia de pe Bulevardul Laminorului din București.

”Unii politicieni și persoane publice au găsit și ei un bun prilej de a se băga în seamă urcându-se pe valul de ură pentru a mai câștiga puțină simpatie și notorietate.

Îl dau aici exemplu pe dl Emanuel Ungureanu care, cu un limbaj nedemn pt un deputat, l-a numit pe autorul accidentului „un dement în hainde de polițist”. Explică mai departe același deputat cum polițistul a verificat dacă mai trăiește fetița cu piciorul.

Aceeași idee e prezentată și de doctorul Vasi Rădulescu, medicul influencer care scrie cărți și le oferă gratis publicului, acesta trebuind să plătească doar transportul (care e de fapt costul tiparului, livrării și al cărții, asta dacă nu ești suficient de naiv încât să crezi altceva).

Medicul Vasi se arată oripilat de imaginile pe care abia le-a putut privi cu polițistul dând cu piciorul într-un copil ca să vadă dacă mai mișcă și spune că gestul arată cât de animal este polițistul.

De altfel, faza cu polițistul lovind cu piciorul a plecat de la o fotografie în care se vede pantoful polițistului în contact cu corpul fetiței. O fotografie. Și o declarație a unor martori.”, a subliniat Marian Godină pe blogul său.

”Sunt curios dacă medicul Vasi pune diagnostice tot așa, pe vorbe, sau dacă face niște investigații înainte (…) Oricum judecarea lui va avea loc în instanță, pe bază de probe, nu după ce zice Vasi, Emanuel sau Marian pe Facebook.”, a mai punctat Godină, în postarea de pe blogul său.

Atac dur la adresa polițistului Godină: “Dragă Marian, ai 3 ani de școală”

La aceste cuvinte, doctorul Vasi Rădulescu a comentat la articolul distribuit și pe pagina de Facebook a polițistului Marian Godină.

”Dragă Marian,

Ai 3 ani de școală. Eu 11 doar facultatea plus rezidențiatul. La Academie nu ai reușit. Ambiționează-te și dă la medicină, poate reușești aici. Printre altele, în gărzi grele și mii de consulturi, vei învăța ce înseamnă viața unui om, empatia, respectul.

Nu ne arăți nimic din toate astea. Ne arăți invidie, orgoliu, venin. Oamenii care te urmăresc se prind repede. Faza cu cartea e absolut penibilă.

Întreabă și tu lumea să vezi ce face Readers do Good – donăm mii de cărți către asociații. Donăm bani, rechizite, tot felul de lucruri.

E ușor la nervi să te răzbuni, să dai cu parul. E semn de inteligență să stai calm și să îți vezi de ale tale în liniște.

Poate vezi lucrurile altfel cândva. Sau poate nu. Eu unul nu mă consum”, a scris medicul Vasi Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: