Redactia.ro
Home » Știri » Atac la sediul Poliției din Paris. Polițistul care și-a ucis colegii se convertise la islam

Atac la sediul Poliției din Paris. Polițistul care și-a ucis colegii se convertise la islam

Atac la sediul Poliției din Paris. Polițistul care și-a ucis colegii se convertise la islam

Atac la sediul Poliției din Paris. Bărbatul care a ucis joi, patru polițiști în sediul prefecturii poliției din Paris, se pare că era convertit la islam. Agresorul era informatician la Direcția de informații a prefecturii poliției din Paris.

Atac la sediul Poliției din Paris. Polițistul care și-a ucis colegii se convertise la islam

Potrivit Agerpres, polițistul care și-a ucis joi, patru colegi, era convert la islam. Agentul în vârstă de 45 de ani, născut în Martinica, era informatician la Direcția de informații a prefecturii poliției din Paris și avea probleme cu auzul. Agentul a intrat joi, în interiorul sediului Politiei din Paris, care este situat în centrul istoric al capitalei franceze, în apropierea catedralei Notre-Dame. Acesta a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie trei persoane care se aflau la birourile serviciului său, apoi a lovit o funcționară administrativă pe o scară, care a murit pe loc.

Un polițist din clădire i-a ordonat să lase arma crimei, dar acesta a refuzat, motiv pentru care polițistul l-a împușcat în zona capului, ulterior agresorul fiind declarat decedat.

Reacția Președintelui francez Emmanuel Macron

Președintele Franței, Emmanuel Macron a declarat că acest incident petrecut în miezul zilei, este o adevărată dramă. Liderul statului s-a deplasat la locul faptei pentru a-și exprima sprijinul și solidaritatea cu întregul personal. „Ei sunt în stare de şoc, este unul dintre colegii lor care a ucis alţi patru”, a comentat Emmanuel Macron. Ministrul francez de interne, Christophe Castaner, susține că agentul nu a avut niciodată probleme comportamentale.

Conform unei persoane apropiate agresorului, acesta se pare că era o persoană obișnuită și foarte calmă. Bărbatul de 45 de ani avea doi copii, de nouă și trei ani.

Citeste si:Accident mortal în Hunedoara. Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite grav

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: