Redactia.ro
Home » Știri » Atac mafiot. Român executat în Costa Rica alături de iubita lui

Atac mafiot. Român executat în Costa Rica alături de iubita lui

GALERIE FOTO (3)

Un român şi iubita acestuia, un fotomodel costarican, au fost ucişi marţi în Costa Rica. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere video stradale.

Ionuţ George Oţelac, în vârstă de 38 de ani şi iubita lui, Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, au fost asasinaţi în maşina acestora de către doi motociclişti, pe o stradă din oraşul Alajuelita, scrie presa locală.

Se pot observa pe imaginile camerelor de supraveghere din zonă cei doi motocicliști care se apropie de mașina în care se aflau cei doi. Aceștia trag mai multe focuri de armă. Scenele s-au petrecut pe o stradă din fața sediului Primăriei din orașul Alajuelita, Costa Rica.

Cei doi suspecţi au dispărut ulterior de la locul faptei.

Până la această oră, scrie presa din Costa Rica, poliţia încă nu au dat de urma suspecţilor.

Era membru al unei rețele de trafic de droguri

Conform presei locale, românul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic internaţional de droguri şi a fost arestat în anul 2001, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria cu 20 de kilograme de cocaină, potrivit Mediafax.

Iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora era un fotomodel cunoscut în Costa Rica, pozând pentru mai multe reviste de fitness.