Redactia.ro
Home » Știri » Atac sângeros în Capitală. Un bărbat a încercat să-și ucidă concubina și să dea foc casei în care se afla copilul lor

Atac sângeros în Capitală. Un bărbat a încercat să-și ucidă concubina și să dea foc casei în care se afla copilul lor

Atac sângeros în Capitală. Un bărbat a încercat să-și ucidă concubina și să dea foc casei în care se afla copilul lor

Atac sângeros în Capitală. Un bărbat a încercat să-și ucidă concubina și să dea foc casei în care se afla copilul lor. Iată detaliile!

Un bărbat a încercat să-și ucidă concubina și să dea foc casei în care se afla copilul lor

O femeie a fost transportată de urgență la spital, luni, pentru îngrijiri medicale, după ce a concubinul acesteia a tăiat-o în zona gâtului cu scopul de a o ucide. Teribilul eveniment a avut loc în sectorul 5 al Capitalei. După gestul violent, bărbatul a încercat să dea foc apartamentului, fără să țină cont de faptul că în imobil era prezent copilul lor.

Poliţiştii au intervenit rapid! Aceștia au pătruns în locuinţa celor doi, unde au identificat victima care prezenta leziuni în zona gâtului. Copilul acestora nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Ce declară autoritățile

Bărbatul se află acum în custodia poliţiştilor şi a fost condus la sediul secţiei de Poliţie din București, în vederea continuării cercetărilor din acest caz de violență domestică:

„La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor”, transmite Biroul de presă al DGPMB, reltează observatornews.ro

 

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: