Redactia.ro
Home » Știri » Atac terorist în Germania. Mai multe persoane au fost rănite

Atac terorist în Germania. Mai multe persoane au fost rănite

Atac terorist în Germania. Mai multe persoane au fost rănite

Atac terorist în Germania. Aproximativ 16 persoane au fost rănite luni, după-amiază, după ce un individ aflat la volanul unui camion furat a lovit mai multe autoturisme. Autoritățile germane au clasificat incidentul ca fiind un atac terorist.

Atac terorist în Germania. Mai multe persoane au fost rănite

Un individ a furat un camion, luni după-amiază, și a lovit mai multe mașini din la Palatul Justiției. Opt mașini au fost lovite, iar 16 persoane au fost rănite. Potrivit autorităților, șoferul care a furat camionul, a fost arestat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. După incident, suspectul a fost înconjurat de martori, pentru a nu fugi.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite

Autoritățile germane susțin că incidentul care a avut loc luni în orașul Limburg, a fost un atac terorist. Polițiștii au aflat că suspectul în vârstă de 30 de ani este originar din Siria. Procurorii din Frankfurt au preluat ancheta. Individul a furat un camion și a lovit 8 autoturisme și a rănit mai mult de 16 persoane. Martorii au precizat că bărbatul de 30 de ani rostea într-una cuvântul ”Allah”.

În ultima perioadă, autoritățile germane s-au confruntat cu mai multe atacuri teroriste. Cel mai grav atac a avut loc în 2016, când tunisianul Anis Amri a intrat cu un camion furat într-un târg de Crăciun și a ucis 12 persoane. Directorul serviciilor germane de Informații interne Thomas Haldenwang, a declarat că în Germania se află 2.240 de islamiști cu un potențial terorist.

Citeste si:Florin Pastramă bătut. Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: