Redactia.ro
Home » Monden » Atacatoarea Mirelei Vaida e liberă! Reacția prezentatoarei: ”Ele stau pe aici. Își fac viața”

Atacatoarea Mirelei Vaida e liberă! Reacția prezentatoarei: ”Ele stau pe aici. Își fac viața”

Atacatoarea Mirelei Vaida e liberă! Reacția prezentatoarei: ”Ele stau pe aici. Își fac viața”

Mirela Vaida a avut parte de o surpriză neplăcută după ce s-a întors din vacanță! Se pare că atacatoarea sa și complicele acesteia au rămas în libertate!

Atacatoarea Mirelei Vaida e liberă

Mirela Vaida a fost de curând într-o vacanță exotică în care a dorit să se detașeze de toate întâmplările care au avut loc recent. Vedeta a trecut printr-o traumă și a dorit să-ți facă ordine în gânduri. Însă se pare că a luat-o de la capăt imediat cum s-a întors la muncă, pentru că a aflat că atacatoarea ei este acum în libertate.

Prezentatoarea TV este conștientă că oricând s-ar putea repetea evenimentul care a avut loc în urmă cu mai mult de o lună. Atunci, Mirela Vaida a fost atacată în platoul Acces Direct cu o piatră de câteva kilograme, însă după ce atacatoarea sa a fost reținută, dar și complicele ei, acum cele două au fost surprinse libere în Capitală.

Întoarsă din vacanță, Mirela Vaida a aflat că cele două se află în continuare în liberate și facând haz de necaz, prezentatoarea a mărturisit că le poate considera prietene pe cele două și că oricând evenimentul nefericit se poate repeta, din cauza faptului că nu au fost reținute.

Vedeta a ținut să precizeze că norocul său a fost că piatra nu i-a ajuns în cap sau pe picioare și că nu a fost rănită, însă în continure agresoarea Mirelei Vaida și complicele ei mărturisesc pe rețelele de socializare că prezentatoarea încă le datorează bani.

”Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului. Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a rămas traumatizată după eveniment

Mirela Vaida a tras o sperietură de zile mari atunci când a fost atacată! Cu doar câteva minute după ce a intrat în platoul emisiunii, vedeta a fost surprinsă în direct de o femeie complet dezbrăcată care a aruncat către ea cu o piatră grea. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost extrem de afectată după incidentul petrecut.

Norocul Mirelei a fost că fix în acel moment regizorul de platou a sărit imediat în fata agresoarei apărând-o astfel pe prezentatoarea de la Acces Direct. Atacatoarea a fost reținută, însă iată că nu pentru mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: