Redactia.ro
Home » Monden » Atacatoarea Mirelei Vaida se află în libertate și atacă oameni pe stradă! Imagini șocante cu femeia!

Atacatoarea Mirelei Vaida se află în libertate și atacă oameni pe stradă! Imagini șocante cu femeia!

Atacatoarea Mirelei Vaida se află în libertate și atacă oameni pe stradă! Imagini șocante cu femeia!

Au apărut imagini șocante cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Atacatoarea prezentatoarei de la Acces Direct a fost surprinsă în mijlocul Capitalei, în timp ce agresează lumea. 

Atacatoarea Mirelei Vaida se află în libertate și atacă oameni pe stradă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atacatoarea Mirelei Vaida a fost lăsată în libertate de către autorități, însă partea urâte este că aceasta atacă oamenii pe stradă. Adriana Bahmuțeanu a postat în urmă cu puțin timp imagini șocante cu femeia care a intrat dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o pe prezentatoarea de la Antena 1, în timp ce agresează alte persoane, chiar în mijlocul Capitalei.

În imagini se poare observa cum femeia lovește o persoană aflată în trecere, pe stradă, după care fuge. Adriana Bahumțeanu, șocată de ipostazele în care a fost surprinsă atacatoarea prezentatoarei TV, a postat filmarea, însoțită de un mesaj disperat. Vedeta trage un semnal de alarmă și susține că femeia este un pericol public, dar mai ales, că oricând poate face rău unei persoane nevinovate.

”INCREDIBIL!!! Doar in Romania se poate întâmpla asa ceva!!! Atacatoarea Mirelei Vaida este pe strada, in mijlocul Bucureștiului si agresează alte persoane!!! Chiar nu si-a dat nimeni seama ca reprezinta un pericol public??? Doar la noi nebunii sunt lasati in libertate!!! Priviti si va cruciti!!!”, a scris Adriana Bahumțeanu în dreptul imaginilor cu atacatoarea Mirelei Vaida.

Cum a reacționat Mirala Vaida după ce atacatoarea sa a rămas în libertate

Prezentatoarea TV este conștientă că oricând s-ar putea repetea evenimentul care a avut loc în urmă cu mai mult de o lună. Atunci, Mirela Vaida a fost atacată în platoul Acces Direct cu o piatră de câteva kilograme, însă după ce atacatoarea sa a fost reținută, dar și complicele ei, acum cele două au fost surprinse libere în Capitală.

Întoarsă din vacanță, Mirela Vaida a aflat că cele două se află în continuare în liberate și facând haz de necaz, prezentatoarea a mărturisit că le poate considera prietene pe cele două și că oricând evenimentul nefericit se poate repeta, din cauza faptului că nu au fost reținute. Vedeta a ținut să precizeze că norocul său a fost că piatra nu i-a ajuns în cap sau pe picioare și că nu a fost rănită, însă în continure agresoarea Mirelei Vaida și complicele ei mărturisesc pe rețelele de socializare că prezentatoarea încă le datorează bani.

”Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului. Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește”, a spus Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: