Redactia.ro
Home » Știri » Atacul de la Săpoca. Mama uneia dintre victime acuză medicii de moartea fiicei ei

Atacul de la Săpoca. Mama uneia dintre victime acuză medicii de moartea fiicei ei

Atacul de la Săpoca. Mama uneia dintre victime acuză medicii de moartea fiicei ei

Atacul de la Săpoca. Mama uneia dintre victime acuză medicii de moartea fiicei ei. Femeia susține că fiica ei a fost mutată de la terapie intensivă într-un salon, fără acordul ei.

Atacul de la Săpoca. Mama uneia dintre victime acuză medicii de moartea fiicei ei

Mama precizează că fiica ei de 38 de ani, se afla într-o stare foarte gravă, iar în pofida acestui lucru, un medic a hotărât să o mute în unul dintre saloanele în care a avut loc atacaul.

“Pe fiica mea de 38 de ani au omorât-o. Dacă nu o mutau, nu murea. De-abia vorbea, de-abia mergea, de ce au mutat-o? Au primit șpagă și au mutat-o ca pe un câine”, a declarat mama femeii.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a aflat despre această situație și a declarat că femeia de 38 de ani a fost mutată fără acordul mamei.

„Pacienta a fost la salonul de terapie intensivă, i s-a spus mamei, potrivit relatărilor acesteia, că nu va fi mutată într-un compartiment normal.Încă nu știm motivul pentru care a fost mutată pacientă, avem nota explicativă a medicilor. A fost mutată fără acordul aparținătorilor. Există, poate, și considerente medicale”, a precizat Sorina Pintea.

Vinovatul a fost pus în pat cu un alt bolnav

Sorina Pintea a declarat că în Unitatea de psihiatrie Săpoca, s-au produs mai multe erori umane și această tragedie putea fi evitată. Potrivit ministrului Sănătății, în momentul producerii accidentului, în spital era suficient personal medical.

Cel care a ucis 4 persoane cu a rănit alții 9, a fost pus în pat cu alt bolnav. Criminalul, într-un episod de psihoză, a lovit în mod repetat 13 persoane cu stativul. În două minute, bărbatul a ucis 4 persoane și a rănit alte nouă.

Acesta s-a trezit și a început să lovească colegii din salon, apoi a fugit pe hol și a continuat atacul în camera alăturată. Victimele au probleme psihice, motiv pentru care acestea nu au reacționat la momentul atacului.

Citește și:Atacul din spitalul Săpoca. Atacatorul a fost internat din nou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: