Redactia.ro
Home » Știri » Atacul din spitalul Săpoca. Atacatorul a fost internat din nou

Atacul din spitalul Săpoca. Atacatorul a fost internat din nou

Atacul din spitalul Săpoca. Atacatorul a fost internat din nou

Tribunalul Buzău a decis, duminică seara, internarea pe perioadă determinată de timp, la Săpoca, a pacientului cu probleme psihice care a atacat alți pacienți cu un stativ de perfuzii. Dintre cei pe care i-a atacat, patru au murit, iar alți nouă au fost răniți. Medicii urmează să stabilească dacă bărbatul de 38 de ani avea discernământ atunci când a comis fapta.

Magistraţii Tribunalului Buzău au decis duminică seară că bărbatul trebuie internat provizoriu, ca medicii să stabilească dacă acesta avea sau nu discernământ atunci când a comis crimele.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul. Buzău, bărbatul este acum internat singur, într-un salon închis și este păzit în permanență.

Bărbatul este acum urmărit penal pentru omor calificat.

Bărbatul care și-a atacat colegii de spital are vârsta de de 38 de ani și este din localitatea Săgeata, judeţul Buzău. El a atacat cu un stativ de perfuzii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 pacienţi internați la acel moment în Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Patru dintre aceştia au murit în urma rănilor grave, iar alţi nouă sunt răniţi. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliţie. Echipajul se afla întâmplător în zonă. Se pare că bărbatul a fost internat la Săpoca pentru că era alcoolic.

Citește și: Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Anamaria Pop a murit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro