Redactia.ro
Home » Știri » Atacul din Kawasaki – bilanțul victimelor a crescut

Atacul din Kawasaki – bilanțul victimelor a crescut

GALERIE FOTO (3) Atacul din Kawasaki – bilanțul victimelor a crescut

Atacul din Kawasaki. Două persoane, printre care o elevă în vârstă de 12 ani, au fost ucise, iar alte 18 au fost rănite într-o staţie de autobuz din oraşul japonez Kawasaki, de către un bărbat înarmat cu două cuţite, potrivit BBC.

Bilanţul atacului din oraşul japonez Kawasaki a crescut

A doua persoană care a decedat în urma atacului este un bărbat în vârstă de 39 de ani. Autorităţile japoneze au anunţat că şi atacatorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a decedat după ce şi-a provocat mai multe răni în zona gâtului.

Poliţia niponă a informat că motivul atacului nu este cunoscut momentan.

Atacatorul a înjunghiat mai mulţi elevi care se pregăteau să se urce într-un autobuz şcolar într-o staţie din oraş. Ulterior a urcat în autobuz, unde şi-a continuat atacul.

Aflat într-o vizită oficială la Tokyo, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis că se roagă pentru victime.

BBC notează că Japonia are una dintre cele mai scăzute rate ale infracţionalităţii din lume. Statul asiatic se confruntă în ultimii ani cu o serie de atacuri de acest tip.

O elevă a fost ucisă şi cel puţin 12 persoane au fost înjunghiate într-o staţie de autobuz de lângă Tokyo

Trei adulţi au fost răniţi, iar unul dintre ei nu prezintă semne vitale după incidentul din oraşul Kawasaki. Orașul este situat la sud de Tokyo, a declarat un oficial pentru Reuters.

Citește și: Lucruri neștiute despre familia regală. De ce Kate Middleton apare tot timpul în public cu degetele bandajate?!

Două fete au suferit leziuni uşoare, în timp ce starea celorlalte eleve a rămas necunoscută, a spus oficialul. Fetele, cu vârste între 6 şi 7 ani, erau eleve la o şcoală catolică privată şi aşteptau sosirea autobuzului şcolar, a adăugat Kyodo.

Suspectul a fost reţinut la faţa locului şi s-a rănit grav după ce s-a înjunghiat în gât, a informat televiziunea naţională NHK.

Bărbatul, probabil cu vârsta între 40-50 de ani, a început să înjunghie oamenii care aşteaptau într-o staţie de autobuz şi apoi în autobuz. Două cuţite au fost găsite la faţa locului, a anunţat NHK.

Atacul din Kawasaki. Televiziunea japoneză a transmis că atacatorul reţinut la locul crimei a murit, de asemenea.

„Am auzit ţipând, apoi am văzut un bărbat care se afla în picioare cu câte un cuţit în fiecare mână”, a declarat pentru NHK un martor neidentificat. „Apoi, acesta s-a prăbuşit la pământ”, a adăugat martorul.

Departamentul de pompieri din Kawasaki City a ttransmis că numărul răniţilor a ajins la 19, inclusiv trei cu răni severe.

Citește și: Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Liderul PSD a fost dus la Penitenciarul Rahova

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: