Redactia.ro
Home » Știri » Atentat terorist în Fâșia Gaza. Cel puțin trei persoane au murit

Atentat terorist în Fâșia Gaza. Cel puțin trei persoane au murit

Atentat terorist în Fâșia Gaza. Cel puțin trei persoane au murit

Marți au avut loc mai multe explozii la două puncte de control ale Poliţiei din Fâșia Gaza . În urma acestor explozii trei persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite. Anunțul a fost făcut de Ministerul de Interne din Gaza, condus de Hamas, potrivit Reuters.

Cele trei persoane era polițiști, după cum a declarat Ministerul de Interne din Gaza, care a decretat stare de urgență în Fâșia Gaza după acest incident.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Eyad Al-Bozom, a declarat că forţele de ordine fac progrese în ancheta pe care o desfășoară pentru a afla cine este responsabil pentru acest atac. Acesta a refuzat să ofere detalii suplimentare în legătură cu acest subiect. „Mâinile păcătoase care au comis această crimă nu vor scăpa de pedeapsă”, a declarat Bozom.

Prima dintre explozii a avut loc în timp ce o motocicletă trecea pe lângă unul dintre punctele de control. Doi ofiţeri care își desfășurau acolo activitatea au fost ucişi. În urma atacului un alt palestinian a fost rănit. Nu este clar însă dacă persoanele aflate pe motocicletă au avut vreo implicare. Cea de-a doua explozie s-a petrecut la mai puţin de o oră. Aceasta a dus la moartea unui poliţist şi la rănirea mai multor persoane care se aflau în zonă, în acel moment, potrivit aceleiaşi surse.

Un purtător de cuvânt al Armatei Israeliene a declarat că nu are informaţii referitoare la implicarea Israelului în aceste atacuri.

Citește și: Cazul din Caracal. Șeful DIICOT, nu exclude varianta ca Luiza să fie în viață

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: