Redactia.ro
Home » Știri » Atenție! Bani dispăruți de pe card. Sunați imediat la bancă

Atenție! Bani dispăruți de pe card. Sunați imediat la bancă

Bani dispăruți de pe card

În weekend-ul trecut clienții ING Bank au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au constatat că sume mari de bani le-au dispărut din conturi, fără ca ei să știe.

La scurt timp, reprezentanții băncii au transmis că unele tranzacții au fost procesate de două ori.

Tranzacții procesate de două ori. Clienții au rămas șocați

Weekend-ul trecut clienții ING Bank au rămas înmărmuriți după ce au descoperit că banii de pe card au dispărut. Ulterior, reprezentanții băncii a anunțat că unele tranzacții au fost realizate de două ori, motiv pentru care suma respectivă a fost retrasă de două ori din cont.

Este posibil să fi văzut în acest weekend tranzacții realizate cu cardul tău ING procesate de două ori. Între timp am remediat situația, iar banii tăi au fost rambursați în contul tău curent”, informează ING Bank.

După neplăcerile trăite de clienți, reprezentanții băncii și-au cerut scuze pentru neplăcerile cauzate clienților și a anunțat că numerele de telefon persoanelor care s-au confruntat cu această situație.

Aceștia i-au asigurat că problema va fi remediată și că banii luați vor fi restituiți înapoi în cont.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și îți reamintim că pentru orice urgență, ne poți suna la *2ING sau la *2464 (apelabile atât din rețele naționale, cât și din străinătate: 0040 31 406 2ING sau 0040 31 406 2464). La celălalt capăt e mereu cineva gata să-ți fie de ajutor”, a transmis Banca.

Cum te protejezi de hoții de bancomate

Autoritățile le atrag atenția persoanelor care au conturi la bancomate, pentru că hoții așteaptă momentul prielnic. Se pare că hoții instalează pe bancomate reale dispozitive care clonează cardurile, astfel, dacă ar fi compromis cardul, hoții digitali nu ar mai avea ce să fure.

O soluție numai bună pentru a afla dacă se înregistrează o tranzacție mai mare de 100 de lei, costă între 5 și 10 lei pe lună la bancă. Conform experților IT nivelul de fraudă din România este de 0.005% din volumul total al tranzacțiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: