Redactia.ro
Home » Știri » Aterizarea forțată a elicopterului în București a stârnit un val de glume. Românii s-au distrat copios

Aterizarea forțată a elicopterului în București a stârnit un val de glume. Românii s-au distrat copios

GALERIE FOTO (8) EXCLUSIV! VIDEO Un elicopter militar a aterizat de urgență în sensul giratoriu de la Aviatorilor, în Capitală

Astăzi s-a petrecut o situație nemaiîntâlnită în București, după ce un elicopter militar a aterizat de urgență în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Aparatul de zbor cu motor a dărâmat doi stâlpi de iluminat public care au avariat două autoturisme. Această întâmplare a dat curs românilor care au simțul umorului în sânge să publice glume care mai de care pe marginea acestui subiect. Iată câteva dintre ele!

Glumele care au stârnit hohote de râs pe internet

Mai multe poze au ajuns virale în mediul online după apariția primelor imgini cu elicopterul militar. Pozele au fost editate de o serie de români hazlii care le-au transformat în glume. Fotografiile au stârnit hohote de râs și multe aprecieri din parte internauților. Iată imaginile!

Cea mai tare glumă a zilei!

Cea mai apreciată dintre glumele din mediul online a venit din partea unui site care zilnic publică glume și ironii la adresa situațiilor întâlnire în România. Este vorba despre Times New Roman care nu au ratat ocazia de a ridiculiza situația petrecută în rondul Charles du Gaulle. În imagine apare elicopterul aterizat lângă un munte de gunoi. Aceștia au satirizat situația bucureștenilor care se află în sectorul 1 al Capitalei. Aceștia au o problemă serioasă cu firma de salubrizare care nu ajunge la un acord cu primăria, drept pentru care gunoiul menajer zace în stradă.

Un pilot aventuros, care a zburat prea aproape de munții de gunoaie din Sectorul 1, s-a izbit de vârful unuia dintre ei și a fost nevoit să aterizeze de urgență în Piața Charles de Gaulle„, a fost mesajul publicat de cei de la Times New Roman în dreptul fotogreafiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: