Redactia.ro
Home » Monden » Atingeri interzise în direct la „Vocea României”. Protagoniștii au fost Tudor Chirilă și Irina Rimes

Atingeri interzise în direct la „Vocea României”. Protagoniștii au fost Tudor Chirilă și Irina Rimes

GALERIE FOTO (2)

Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut un moment plin de umor la Vocea României. În cadrul show-ului unde cei doi fac parte din juriu, Tudor Chirilă a decis să reconstituie atmosfera bairamurilor din anii ’80. Artistul a demonstrat cum băieții îi invitau pe fete la dans pentru prima oară. Această scenă amuzantă a avut loc pe scena Vocea României și a stârnit râsetele publicului.

Atingeri interzise la Vocea României. Protagoniștii au fost Tudor Chirilă și Irina Rimes

„Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să…Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos?”, a spus Tudor jucând rolul unui tânăr de la bairamurile de pe vremuri. „Bine, oricum n-am cu cine”, a spus Irina Rimes, intrând imediat în pielea personajului, spre deliciul celor din public.

O luai erai și puțin apțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea bluez, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu cu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat. Se dansa și fiți atenți, aici era important…” a spus Chirilă, chiar în timp ce mâinile sale coborau încet în zona lombară a artistei.

Theo Rose și Smiley s-au alăturat momentului comic

Imediat însă Irina i-a dat mâna la o parte, iar Tudor Chirilă a fost oprit din planul său îndrăzneț. „Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa…” , făcând o aluzie cu tentă sexuală, care se pare a fost totuși pe placul celor din juriu, dar și din public.

Ulterior, pe scena Vocea României, a avut loc un adevărat spectacol, când Theo și Smiley au intrat în rolul unui cuplu timid care nu îndrăznea să recurgă la atingeri cu subînțeles. „Și cel mai câștigat era cântărețul care le agăța pe toate! Vino, pisi, cu mine!”, a spus Horia, plecând cu Irina de pe scenă și punând punct momentului comic.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: