Redactia.ro
Home » Stil de viață » Atrage norocul și banii în viața ta! Ritualul miraculos, pentru care ai nevoie doar de o frunză de dafin

Atrage norocul și banii în viața ta! Ritualul miraculos, pentru care ai nevoie doar de o frunză de dafin

Cu toții ne dorim să avem o viață lipsită de lipsuri, în care să ne bucurăm de reușite și venituri substanțiale. Trebuie să muncim ca să ajungem acolo sus, dar trebuie să facem câte ceva ca să atragem și norocul. Dacă te simți ghinionist, află că există un truc la care poți apela pentru a atrage bogăția la tine. Atenție, ai nevoie doar de o frunză de dafin!

Ritualul care te ajută să atragi banii și norocul în viața ta

Dafinul a fost considerat mereu o plantă sacră, încă din cele mai vechi timpuri. Este recunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății, dar și pentru puterea sa în ceea ce privește energiile pozitive. Frunza de dafin este considerată un „talisman puternic”, care aduce bunăstarea într-o casă și atrage tot norocul în viața celui care crede în el și îl tratează ca atare.

Vezi și: Lidia Fecioru a dezvăluit trucul care îți poate schimba viața! Pune o mătură cu coada în jos și vei vedea ce se întâmplă

Dafinul este o plantă ce poate fi asociată cu prosperitate, protecție, curățare și chiar dezvoltarea psihică. Frunza de dafin este foarte utilă pentru ritualurile prin care poți atrage banii în viața ta. Este foarte ușor de cultivat și de întreținut și te ajută să îți canalizezi toate dorințele și planurile.

Un truc extrem de interesant atrage toți banii în viața ta. Luați o frunză de dafin și scrieți-vă dorințele direct pe ea. Gândiți-vă bine la ce vreți să vi se împlinească și, odată ce ați terminat de notat ideile, ardeți frunza de dafin. Priviți cum se înalță scrumul, scânteile, pentru că tot așa se vor duce și dorințele voastre spre cer și vor cunoaște împlinire.

Trucuri cu foi de dafin

Tot pentru a atrage banii și prosperitatea, trebuie să pui o frunză de dafin în portofel sau în poșetă. Poți scrie pe ea semne legate de bani, simboluri, numele vostru sau orice are legătură cu bogăția și realizările, ce simțiți că vă reprezintă.

Pentru cei care au o afacere proprie, frunza de dafin este din nou utilă. Luați o frunză de acest fel și așezați-o sub casa de marcat sau chiar în interiorul acesteia. Se spune că, în acest fel, veți atrage mai mulți clienți și afacerea voastră va deveni una de succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: