Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au 16 copii și nu au de gând să se oprească. Iată povestea familiei care vrea să bată recorduri

Au 16 copii și nu au de gând să se oprească. Iată povestea familiei care vrea să bată recorduri

O familie din Australia care are 16 copii face declrații surprinzătoare. Au devenit faimoși peste noapte prin intermediul platformelor de socializare, iar acum șochează din nou. Cei doi părinți, pe numele lor Jeni Bonell și soțul Ray au anunțat că dacă totul se va desfășura în regulă și fără probleme, aceștia își mai doresc copii.

Cine sunt Jeni și Ray

Jeni Bonell și soțul ei Ray sunt una dintre familiile eroine care au în grijă mulți copii. Cei doi soți îi iubesc pe toți necondiționat fără a face vreo diferență între ei. Aceștia au nici mai mult nici mai puțin de nouă băieți și șapte fete și nu exclud venirea pe lume a mai multor copii. Familia Bonell este cunoscută în toată lumea prin intermediul rețelelor de socializare și au milioane de fani. Acolo cei doi soți povestesc cum este viața cu 16 copii și cât de greu le este să îi întrețină. Jeni a povestit că doar pe mâncare săptămânal cheltuie 243 de lire.

Ne-ar plăcea mai mulți copii. Nu s-a întâmplat încă, dar ne-ar plăcea mult”, a spus Ray în unul dintre vlogurile lor.Suntem foarte mulțumiți de ceea ce avem, suntem foarte deschiși să chiar avem mai mult. În cele din urmă, vârsta și viaţa poate vor împiedica acest lucru, dar există întotdeauna speranță. Dacă se întâmplă, se întâmplă. Dacă nu, nu, suntem fericiți în orice fel. Vom continua să avem copii până nu vom mai putea avea copii’„, a declarat Jeni Bonell, mămica a 16 copii.

Mulți au întrebat-o pe Jeni dacă nu îi este sau dacă nu i-a fost greu să ducă atâtea sarcini. Corpul trece prin multe schimbări în acea perioadă, mai ales în cazul ei când acest lucru s-a întâmplat de 16 ori. Jeni a povestit că ea este îndrăgostită de experiența de a fi însărcinată și că nu a simțit asta niciodată ca un discomfort.

Este distractiv. Există o mulțime de sacrificii care vin odată cu a avea o familie de această dimensiune. Dar ne-am dedicat 100% pentru creșterea copiilor noștri și pentru viața noastră de familie, așa că pentru noi este perfect.„, a mai spus Jeni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: