Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut primele imagini de la nunta religioasă a Lorei cu Ionuț Ghenu. Cum au decis cei doi miri să se îmbrace în ziua lor specială

Au apărut primele imagini de la nunta religioasă a Lorei cu Ionuț Ghenu. Cum au decis cei doi miri să se îmbrace în ziua lor specială

GALERIE FOTO (14)

Pe 5 octombrie 2024, lumea showbiz-ului românesc a avut parte de un eveniment mult așteptat: nunta Lorei cu Ionuț Ghenu, care a avut loc în fața prietenilor și familiei lor, la capătul unei povești de dragoste de nouă ani. După ce, cu două săptămâni în urmă, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii civile discrete, momentul culminant a venit acum, când au pășit în fața altarului pentru căsătoria religioasă.

Nunta lor, organizată într-o locație de lux, s-a transformat rapid într-un eveniment de senzație, la care au participat peste 300 de invitați. Acum au apărut oficial primele imagini cu cei doi miri care atrag toate privirile în ziua lor cea mare.

O nuntă așteptată de 4 ani

Deși Lora și Ionuț au planificat să se căsătorească încă din 2020, pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap de două ori. Cu toate acestea, cuplul a rămas unit și a continuat să-și clădească relația, iar acum, în 2024, au reușit să facă pasul cel mare. Pentru mulți dintre fanii Lorei, acest moment a fost unul așteptat cu nerăbdare, iar emoțiile nu au întârziat să apară. Cei doi au fost întâmpinați cu bucurie de prieteni și familie, care au asistat la ceremonie, plină de momente speciale și pline de emoție. Lora a arătat absolut superb în ziua cea mare, optând pentru două rochii de mireasă distincte, ambele realizate de prietena ei, designerul român Alexandra Calafeteanu. Imaginile au fost lansate în spațiul public în exclusivitate de viva.ro.

Prima rochie, purtată la biserică, a fost o creație elegantă tip A, împodobită cu detalii florale fine și un voal lung. Machiajul discret în nuanțe nude și cocul sofisticat au completat look-ul natural al artistei, evidențiindu-i trăsăturile frumoase. Pentru petrecerea care a urmat, Lora a ales o a doua rochie, la fel de spectaculoasă, care i-a permis să se bucure de dans și de momentele alături de invitați. Rochia a fost realizată tot de Alexandra Calafeteanu, iar artista a menționat cu mândrie că a vrut să colaboreze cu un designer român pentru această ocazie specială.

Ionuț Ghenu, apariție impecabilă

La fel de elegant a fost și Ionuț Ghenu, care a ales să poarte un costum clasic, completat cu un sacou din catifea vișinie, perfect asortat cu rochia miresei. Cei doi au fost o prezență impecabilă în ziua nunții, dând dovadă de rafinament și bun gust în fiecare detaliu al ținutelor lor. Ionuț a stat permanent alături de Lora, asigurându-se că totul decurge perfect și că mireasa se simte bine pe tot parcursul ceremoniei.

Nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu a fost un adevărat spectacol de rafinament și eleganță, organizat într-o locație de lux. Cei doi s-au ocupat personal de toate detaliile, pentru a se asigura că evenimentul va fi unul memorabil. De la aranjamentele florale până la decorul locației, totul a fost gândit în cele mai mici detalii. Domnișoarele de onoare, îmbrăcate în rochii roz, au avut grijă să se asigure că voalul Lorei este perfect așezat, iar buchetul din orhidee albe, un simbol al purității și eleganței, a adăugat o notă romantică întregii zile.

Nașii, prieteni aproape de sufletul mirilor

Lora și Ionuț au ales două perechi de nași, prieteni apropiați, care au avut un rol esențial în cadrul evenimentului. Deși cuplul are mulți prieteni buni, alegerea nașilor a fost una specială, pentru că aceștia nu fac parte din lumea showbiz-ului, dar au o legătură strânsă cu mirii. Lora a menționat cu umor că, dacă ar fi putut, ar fi ales chiar cinci perechi de nași, însă s-a limitat la două, care sunt extrem de importante pentru ei.

Marea petrecere de la nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu a adunat peste 300 de invitați, printre care s-au numărat numeroase vedete din lumea muzicală și colegi de breaslă ai artistei. Pe scenă au urcat artiști de renume, cum ar fi Nicolae Botgros și orchestra sa, Connect-R, Florin Ristei și mulți alții, care au avut grijă ca atmosfera să fie incendiară. Lora a menționat anterior că organizarea unui astfel de eveniment nu a fost deloc ușoară, mai ales că mulți dintre invitați aveau și alte angajamente în seara respectivă. Cu toate acestea, programul artistic a fost unul impresionant, reușind să aducă pe ringul de dans întreaga audiență.

Verighetele mult visate, cumpărate din străinătate

Un alt detaliu care a atras atenția a fost alegerea verighetelor. Lora și Ionuț au optat pentru bijuterii simple, dar elegante, achiziționate de la un mare brand internațional. Cei doi au călătorit în străinătate, fie la Londra, fie la Florența, pentru a-și alege verighetele, dorind ca acestea să fie speciale și să aibă un mesaj gravat în interior. Această alegere simbolică reflectă dorința lor de a face din fiecare detaliu al nunții un moment de neuitat.

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de nouă ani, iar nunta a fost pasul natural pe care l-au așteptat cu nerăbdare. Deși au avut de înfruntat provocări, cum ar fi pandemia care le-a amânat de două ori planurile de nuntă, cei doi și-au menținut legătura puternică și s-au sprijinit reciproc în toate momentele dificile. Acum, în fața altarului și în fața celor dragi, și-au jurat iubire și fidelitate, marcând începutul unui nou capitol din viața lor.

În ziua cea mare, emoțiile au fost copleșitoare, iar Lora nu a ezitat să-și exprime bucuria și emoția. La ieșirea din biserică, artista a declarat: „Sunt foarte emoționată și fericită. Mă bucur să văd pe toți cei dragi alături de noi!”. Lacrimile de bucurie și zâmbetele de pe fața ei au arătat cât de mult înseamnă acest moment pentru ea și pentru Ionuț.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: