Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut ultimele imagini cu Costel Corduneanu în viață. În ce ipostază neașteptată a fost surprins regretatul interlop

Au apărut ultimele imagini cu Costel Corduneanu în viață. În ce ipostază neașteptată a fost surprins regretatul interlop

Costel și Grațiela Corduneanu.

Luni, 15 aprilie 2024, Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți și temuți lideri interlopi din Iași, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani într-un spital din Târgu Mureș, după o lungă suferință și complicații grave postoperatorii. Moartea sa marchează sfârșitul unei ere de influență și putere în subcultura interlopă din România, lăsând în urmă un amestec complex de legendă și controverse.

Costel Corduneanu nu a fost doar un nume cunoscut în cercurile interlope, ci și o figură care a ocupat adesea primele pagini ale ziarelor datorită incidentelor violente și a stilului său de viață extravagant. Înainte de a deveni figura emblematică a lumii interlope, Corduneanu a avut o carieră scurtă în sport, dar adevărata sa faimă a venit odată cu ascensiunea în ierarhia clanului Corduneanu, un grup cunoscut pentru implicarea în diverse activități ilegale.

Costel Corduneanu, victima problemelor de sănătate

Viața lui Corduneanu a luat o turnură dramatică la începutul lunii martie 2024, când a suferit o intervenție chirurgicală majoră la inimă. Conform surselor medicale, intervenția a fost extrem de complicată, iar viața lui a atârnat de un fir de ață. După operație, a urmat o perioadă de recuperare dificilă, complicată de o hemoragie internă severă, care, deși a fost inițial controlată, a contribuit la deteriorarea stării sale de sănătate.

Moartea lui Corduneanu nu doar că lasă un gol în structura de putere a lumii interlope din Iași, dar și deschide discuții și speculații despre viitorul clanului Corduneanu. În contextul acestor realități, comunitatea locală și autoritățile rămân în alertă, anticipând posibile schimbări în dinamica puterii.

Ritualurile de omagiere ale lui Costel Corduneanu vor continua până pe 18 aprilie 2024, când sicriul său va fi expus la restaurantul „La Costel” din Iași. Înmormântarea va avea loc vineri, 19 aprilie, la „Cimitirul Eternității”, unde va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni și asociați. Aceste evenimente nu doar că marchează sfârșitul vieții sale, dar sunt și un prilej pentru cei care l-au cunoscut să reflecteze asupra dualității vieții sale, între public și privat, între lege și ilegalitate.

Ultimele imagini cu Corduneanu în viață

Pe parcursul convalescenței sale, Costel Corduneanu a rămas o figură impunătoare chiar și din spital, unde a fost vizitat de membrii familiei și prieteni apropiați. Grațiela Corduneanu, soția sa, a publicat pe o rețea de socializare ultimele imagini cu el, surprinzând momente de intimitate familială și demonstrează încă o dată legăturile strânse care defineau viața lui personală și profesională. În aceste imagini, Corduneanu apare supraveghind un grătar, eveniment care i-a adunat pe cei apropiați în jurul său, reflectând tradițiile și legăturile comunității din care făcea parte.

@anamcercel @Claudiu cercel ♬ Tema del Padrino – Johnny Days Orchestra


Ultima apariție publică a lui Corduneanu a avut loc chiar înainte de spitalizarea sa, când a fost văzut participând la diverse întâlniri și evenimente sociale, caracteristice stilului său de viață. Aceste momente de socializare au fost întotdeauna punctate de o prezență carismatică, dar și de o prudență dictată de realitățile vieții sale controversate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: