Redactia.ro
Home » Monden » Au confirmat zvonurile! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt împreună. Cum au fost surprinși în club

Au confirmat zvonurile! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt împreună. Cum au fost surprinși în club

GALERIE FOTO (2)

Adevărul a ieșit la iveală, după zvonurile din ultima vreme legate de presupusa relație amoroasă dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Cum au fost surprinși cei doi, în club?!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt împreună

S-a tot spus că între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar exista ceva mai mult, însă cei doi nu au confirmat că ar avea o relație amoroasă. Ei bine, totul a ieșit la iveală, după ce manelistul și dansatoarea au fost filmați într-un club, în timp ce se sărutau. Imaginile au fost surprinși de o altă persoană, care se afla în clubul respectiv și care a pus filmarea pe TikTok. Internauții nu au mai fost uimiți de faptul că cei doi sunt împreună, căci în ultima vreme, lucrurile ar fi fost clare. Asta pentru că artistul și celebra dansatoare au tot fost văzuți împreună, în public sau pe internet.

Ba chiar mai mult decât atât, cei doi au fost plecați și într-o vacanță de vis în Grecia, de unde au postat imagini împreună. Se pare că lucrurile sunt clare între cei doi, chiar dacă sunt foarte discreți și preferă să țină tot ce au, pentru ei. Niciunul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o posibilă relație amoroasă, însă imaginile vorbesc de la sine.

Bogdan de la Ploiești, manelist de succes

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți manelisti de la noi din țară. De altfel, Cristina Pucean este una dintre cele mai bune dansatoare din România. Aceștia se bucură de un succes imens, fiind foarte apreciați de oamenii de acasă. Manelistul lansează hit după hit, melodii care adună zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Până să apară zvonurile despre el și Cristina Pucean, acum ceva timp se spunea că între el și Theo Rose ar fi mai mult decât o prietenie. Nimic adevărat, asta pentru că Theo are o relație de ani buni și îl consideră pe Bogdan un prieten foarte apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: