Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au decis să cumpere o canapea la mâna a doua de pe internet, au adus-o acasă, dar doar după câteva zile au aflat că au făcut cea mai mare greșeală a vieții lor. Au trecut printr-un coșmar! „Era să murim!”

Au decis să cumpere o canapea la mâna a doua de pe internet, au adus-o acasă, dar doar după câteva zile au aflat că au făcut cea mai mare greșeală a vieții lor. Au trecut printr-un coșmar! „Era să murim!”

GALERIE FOTO (4)

Katie Johns este femeia care a decis să cumpere de pe internet o canapea folosită, pentru care a plătit doar 225 de dolari. La scurt timp după ce au achiziționat-o, Katie și familia ei au observat un lucru bizar.

 

Au decis să cumpere o canapea la mâna a doua de pe internet, dar au aflat că au făcut cea mai mare greșeală a vieții lor

Katie Johns si fiul ei au trecut prin momente de coșmar, după ce au făcut o achiziție de pe internet. Cei doi au observat mici pete de culoare roșie peste tot pe corpurile lor. Îngrijorată, mama a decis să meargă împreună cu copilul la medic, dar ceea ce a aflat a făcut-o să regretev că a făcut această achiziție. La spital femeia și fiul ei au aflat că petele roșii erau, de fapt, mușcături cauzate de o specie de gândaci care trăiesc în paturile vechi.

„Când simt o gâdilătură în braț, de parcă părul de pe mână se mișcă puțin sau mă mănâncă pielea, primul gând care îmi vine în minte este acela că am un gândac care se târăște pe mine”, a spus Katie Johns.

Femeia a fost nevoită să cheme un exterminator, fiind nevoită să scoată din buzunar suma de 3.000 de dolari pentru a-și curăța casa de urmele pe care le-a lăsat în căminul ei și pentru a-și proteja familia.

,,Când au venit exterminatorii au tras canapeaua de-o parte și a fost imediat clar care era cauza infestării cu gândaci!”, a mai spus femeia.

Katie a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la acest caz și îi îndeamnă pe oamenis ă fie mai conștienți de pericolele care pot veni la pachet atunci când cumpără produse vechi de pe internet la prețuri ieftine.

,Nu merită”, a mai spus femeia, dezamăgită de achiziția făcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: