Redactia.ro
Home » Știri » Au făcut public mesajul de „Adio!” lăsat de una dintre fetele care s-au aruncat de pe o fabrică, la Lupeni

Au făcut public mesajul de „Adio!” lăsat de una dintre fetele care s-au aruncat de pe o fabrică, la Lupeni

Poliția Română, protest la Palatul Cotroceni de Dragobete

Comunitatea din Uricani, judeţul Hunedoara, e în stare de şoc, după ce două fete de 15 ani s-au sinucis, aruncându-se de la o înălţime de 20 metri, de pe o fostă fabrică din Lupeni.

Înainte să recurgă la gestul teribil, una dintre ele și-a sunat mama și a anunțat-o că urmează să-și pună capăt zilelor.

Ce mesaj i-a trimis adolescenta mamei ei

Una dintre adolescente a recurs și la un gest cutremurător, înainte să-și ia viața. Tânăra și-a sunat mama și a anunțat-o că are de gând să se sinucidă. Vestea a picat ca un trăsnet peste întreaga comunitate.

Cele două și-au lăsat telefoanele pe turnul de pe care au sărit, iar ultimul mesaj pe care l-a trimis una dintre ele a fost făcut public.

”M-am săturat de toată această situaţie”, a fost ultimul mesaj trimis de una dintre fete.

Fetele sufereau de anxietate

Cele două tinere ar fi suferit de anxietate și treceau printr-o perioadă foarte grea, un context ce a condus la gestul necugetat al adolescentelor.

Primarul din Uricani cunoaște cele două familii și a spus că părinții lor sunt respectați în oraș.

”A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede că ştia că are probleme fetiţa.

Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră.

Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: