Redactia.ro
Home » Știri » Scene HORROR la fabrica din Lupeni, unde au murit cele două adolescente. Cum au fost găsite fetele arată că au premeditat totul!

Scene HORROR la fabrica din Lupeni, unde au murit cele două adolescente. Cum au fost găsite fetele arată că au premeditat totul!

Sinistru! O femeie a crezut că a găsit un colet în lanul de porumb între Botoșani și Suceava. Când s-a apropiat a descoperit un corp neînsuflețit, învelit în scotch 

Detalii înfiorătoare despre dubla sinucidere de la Lupeni ies la suprafaţă. Două fete de 15 ani au murit după ce s-au aruncat de la o înălţime de circa 20 de metri, de pe o clădire dezafectată dintr-o fostă fabrică.

Una dintre fete și-a sunat mama, înainte de a se arunca, pentru a o anunța că se sinucide.

Fetele, găsite cu faţa în sus

Un detaliu horror observat de anchetatori la locul sinuciderii demonstrează că adolescentele au premeditat fapta îngrozitoare.

Tatăl uneia dintre fete, angajat al Primăriei din Uricani, a ajuns primul la locul tragediei, alături de un pompier. A găsit-o pe adolescentă fără suflare, alături de o colegă de clasă, cu care ar fi sărit împreună de pe un turn al fabricii dezafectate din Lupeni.

Adolescentele au fost găsite cu fața în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele de pe clădire, de la o înălțime de aproape 20 de metri, ceea ce demonstrează că ar fi gândit în detaliu modul în care să plece din această lume.

Poliţiştii încearcă să afle acum motivele şi circumstanţele gestului celor două adolescemte, în cauză fiind deschis un dosar penal.

Ce au anunţat poliţiştii?

Alexandra și Georgiana, cele două tinere care au decis să își pună capăt vieții, aveau doar 15 ani și erau colege de clasă. Alarma a fost dată chiar de mama uneia dintre ele, pentru că fiica ei a sunat-o să-i spună ce are de gând să facă.

Poliţia a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunţa că intenţionează să recurgă la un gest sinucigaş, în zona «la ruine», din Lupeni.

În cel mai scurt timp, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni şi echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălţime de aproximativ de 20 de metri„, a transmis IPJ Timiş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: