Redactia.ro
Home » Știri » Două fete de 15 ani şi-au luat viaţa, la Lupeni! Apelul şocant pe care l-a primit mama uneia dintre ele, înainte de dramă

Două fete de 15 ani şi-au luat viaţa, la Lupeni! Apelul şocant pe care l-a primit mama uneia dintre ele, înainte de dramă

Poliția nu treceti

O dramă înspăimântătoare a avut loc la Lupeni, în judeţul Hunedoara. Două adolescente în vârstă de 15 ani și-au pus capăt vieții, aruncându-se de la înălțimea unui turn dezafectat de la fosta fabrică din zona Vâscoza.

Salvatorii ajunşi de urgenţă la faţa locului au intervenit imediat, dar, din nefericire, nu au reușit să le salveze pe tinere.

Apel şocant primit de mama uneia dintre fete

Două fete, în vârstă de 15 ani, au murit, după ce s-au aruncat de pe o clădire, de la 20 de metri înălțime, în localitatea hunedoreană Lupeni.

Una dintre fete și-a sunat mama, anunțându-i intenția de a se sinucide. Poliția a fost imediat alertată, iar echipele medicale și polițiștii au fugit rapid la locul indicat.

Una dintre adolescente a fost declarată decedată imediat, iar pentru cealaltă s-a încercat resuscitarea, dar fără succes.

Ce mesaje au găsit în telefoanele lor

În telefoanele fetelor, investigația a relevat mesaje care indicau o stare de anxietate. Familia și prietenii celor două tinere se confruntă acum cu durerea imensă a pierderii și cu întrebări fără răspuns.

Telefoanele au fost găsite pe turn, iar în apropiere un pachet de țigări.

Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni.

În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, potrivit IPJ Hunedoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: