Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au făcut un selfie pentru părinții, dar n-au realizat ce se vede în cadru

Au făcut un selfie pentru părinții, dar n-au realizat ce se vede în cadru

selfie

Kelsey și Elliot se aflau într-o vacanță în doi când au hotărât să le trimită un selfie părinților pentru a le arăta cât de mult se distrează. Nici prin cap nu le-a trecut, însă, că prin fotografia făcută vor arăta mai mult decât e cazul. Reacția părinților i-a făcut să înroșească pe loc.

Un selfie cu bucluc!

Doi tineri amorezi au plecat într-o vacanță romantică, departe de casă. Ajunși în camera de hotel, cei doi au vrut să le dea de veste părinților pentru a ști că au ajuns cu bine.

Fără să-și dea seama, cei doi s-au fotografiat în fața oglinzii, care oglindea perfect camera în care se aflau. Printre produsele care se aflau în prim-plan era și un… lubrifiant. Evident, niciunul dintre cei doi nu și-a dat seama că părinții fetei vor avea un spirit de observație atât de fin.

Reacția mamei tinerei după ce a văzut lubrifiantul

Având un simț al umorului bine dezvoltat, mama tinerei nu s-a abținut să nu facă o glumă vizavi de detaliul intim din fotografie. „Tata spune că e o fotografie încântătoare și drăguță sticla de Durex”, i-a scris mama lui Kelsey într-un mesaj text.

Rușinată de remarcă, tânăra a încercat să justifice prezența lubrifiantului spunând că este… crema de genunchi a iubitului său. Evident, totul s-a transformat într-un subiect de glume, iar întreaga istorie a ajuns pe virală pe Twitter. Internauții s-au distrat copios pe baza întâmplării și le-au recomandat celor doi jur să fie mai atenți când se pozează și trimit părinților fotografiile.

Citește și Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro