Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt finaliștii „Chefi la cuțite” 2023. Ei se vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de euro

Cine sunt finaliștii „Chefi la cuțite” 2023. Ei se vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de euro

finalisti chefi la cutite

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi de final. Iată cine sunt cei trei concurenți care se vor duela în marea finală pentru premiul în valoare de 30.000 de euro!

Au fost aleși finaliștii Chefi la cuțite 2023. Cine sunt cei trei care se vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de euro

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat în semifinală cu câte trei concurenți fiecare, așadar lupta a pornit de pe picior de egalitate pentru cei trei celebri bucătari.

Înainte de startul primei probe a semifinalei, concurenții au fost emoționați de mesaje speciale de la persoane dragi, apoi li s-a dat sarcina de a crea un desert care să le aducă aminte de copilărie. Deliciile preparate au fost evaluate de persoanele apropiate concurenților, iar surpriza a venit când acestea s-au alăturat juriului în bucătărie.

A doua probă a constat în pregătirea unui brunch, care a fost gustat de foștii concurenți din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Fiecare farfurie a fost notată, contribuind astfel la stabilirea clasamentului care a decis numele finaliștilor sezonului 12 al show-ului.

În etapa a treia a competiției, semifinaliștii au fost puși în fața provocării de a crea un preparat semnătură, iar jurizarea acestor creații a fost efectuată de către Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După o luptă acerbă au fost desemnați marii finaliști. Iana Dehelean (echipa mov), Valentin Timofte (echipa portocalie) şi Janni Alexandridis (echipa mov).

Sezonul 13 al emisiunii va avea alți jurați. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu mai vor să filmeze o nouă ediție

Florin Dumitrescu a fost în culmea fericirii întrucât în finală s-au calificat doi dintre concurenții aflați în echipa sa. Din păcate, Cătălin Scărlătescu nu a avut motive de bucurie pentru că favoritul său, cel pe care miza pentru marea finală, Alex Mihoc, nu a reușit să se califice în etapa finală.

Vă reamintim că finala emisiunii are loc miercuri, 18 octombrie și poate fi urmărite la Antena 1, începând cu ora 20.30. De altfel, acesta este ultimul sezon în care telespectatorii îi vor vedea pe cei trei bucătari în postura de jurați întrucât aceștia au întrerupt, pe ultima sută de metri, colaborarea cu Antena 1, argumentând că sunt mult prea obosiți pentru a putea filma un nou sezon.

Sursă foto Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: