Redactia.ro
Home » Știri » Au fost găsiți gemenii de 15 ani dați dispăruți în Târgul Jiu. Unde se ascundeau, de fapt

Au fost găsiți gemenii de 15 ani dați dispăruți în Târgul Jiu. Unde se ascundeau, de fapt

Cei doi frați gemeni, dați dispăruți în Târgu Jiu, au fost găsiți joi în municipiul Arad. Adolescenții de 15 ani închiriaseră o garsonieră în regim hotelier unde se ascundeau de părinți și urmăreau știrile despre dispariția lor.

Unde au stat ascunși gemenii

Gemenii s-au ascuns într-o garsonieră din Arad, departe de ochii familiilor și autorităților. Au ales un apartament în regim hotelier, de unde urmăreau evoluția evenimentelor privind dispariția lor, care făcea deja înconjurul presei locale și naționale. Proprietarul garsonierei a aflat din știri că cei doi băieți erau căutați de polițiști și că au fost dați în urmărire națională.

Acesta a fost cel care a alertat autoritățile, după ce și-a dat seama că tinerii care închiriaseră locuința erau cei căutați. Poliția a fost informată despre prezența gemenilor în garsoniera sa, oferind astfel o pistă clară pentru localizarea lor.

În același timp, părinții gemenilor se aflau deja în Arad, fiind în căutarea acestora. Ei aveau informații de pe o rețea socială care sugerau că băieții ar putea fi în zonă. Autoritățile au organizat o intervenție pentru a intra în garsoniera închiriată de adolescenți. Pentru a nu stârni suspiciuni, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze. Aceștia au pătruns în locuință însoțiți de părinți, iar gemenii au fost luați prin surprindere.

Deși surprinși, cei doi adolescenți nu au opus rezistență și s-au supus acțiunii de preluare

În urma discuțiilor cu autoritățile, aceștia au confirmat că nu au fost victime ale vreunui abuz, ci doar încercau să se ascundă de părinții lor. Plecaseră luni, imediat după terminarea cursurilor școlare, având asupra lor suma de 1.000 de euro, bani pe care i-au folosit pentru călătorie și cazare.

Urmează ca gemenii să fie aduși înapoi la Târgu Jiu, fiind acum în custodia poliției. Aceștia vor fi audiați pentru a explica motivele din spatele deciziei de a fugi de acasă. Rămâne de văzut ce i-a determinat să recurgă la acest gest, un comportament care a alarmat întreaga comunitate și a mobilizat autoritățile în căutarea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: