Redactia.ro
Home » Știri » Au fost jefuiți în ziua nunții lor! Hoața a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei

Au fost jefuiți în ziua nunții lor! Hoața a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei

Au fost jefuiți în ziua nunții lor! Hoața a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei

Doi tineri proaspăt căsătoriți au avut parte de un eveniment neplăcut chiar în ziua nunții lor! Cei doi au fost jefuiți de o femeia care nu era invitată la petrecere.

Au fost jefuiți în ziua nunții lor! Hoața a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei

Un cuplu cu doi tineri proaspăt căsătoriți nu se așteptau ca ziua nunții lor să se transforme rapid într-un eveniment neplăcut. Cei doi au pregătit totul pentru a avea o nuntă ca-n povești, însă se pare că au fost jefuiți chiar în timpul evenimentului, de o femeie care nu fusese invitată. Aceasta a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut pe data de 27 august, în oraşul Hârlău, judeţul Iaşi. Darurile din partea invitaţilor au fost strânse şi ţinute în zona în care se desfăşura petrecerea. Printre acestea se afla și o geantă plină ochi cu bijuterii pentru mireasă şi naşi. Mirii au fost luați în vizor de hoți, iar în ziua nunții geanta cu bijuterii le-a fost furată chiar de sub nas. La două zile distanţă, duminică, pe 29 august, mirele în vârstă de 31 de ani, a mers la sediul Poliţiei Oraşului Hârlău și le-a povestit autorităților pățania.

La numai câteva ore de la primirea sesizării, poliţiştii au identificat hoața. O femeie în vârstă de 43 de ani, asupra căreia poliţiştii au găsit bijuteriile. Astfel, prejudiciul a fost complet recuperat. Femeia se află la prima abatere de la lege, fără să mai aibă alte infracţiuni comise în trecut.

Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei

Este anchetă la o bancă din Sectorul 2 din București. Un bărbat a intrat în incintă și a amenițat o casieră să îi dea 10.000 de lei. Metoda la care a decurs individul a speriat-o pe femeie și l-a lăsat pe infractor să fugă cu suma fără să acționeze butonul de panică, informează stirileprotv.ro.

Sucursala jefuită se află pe bulevardul Ștefan cel Mare, peste drum de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

”Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică”, potrivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: