Redactia.ro
Home » Știri » Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a fugit cu 10.000 de lei

Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a fugit cu 10.000 de lei

Jaf la o banca din Sectorul 2

Este anchetă la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei după ce un bărbat a reușit să fugă cu 10.000 de lei. Individul a intrat în incintă și a amenințat-o într-un mod de neimaginat pe casierița care s-a conformat ordinului acestuia. Ulterior, infractorul a ieșit din bancă, fără să fie apăsat butonul de panică.

Un bărbat a fugit cu 10.000 de lei dintr-o bancă

Este anchetă la o bancă din Sectorul 2 din București. Un bărbat a intrat în incintă și a amenițat o casieră să îi dea 10.000 de lei. Metoda la care a decurs individul a speriat-o pe femeie și l-a lăsat pe infractor să fugă cu suma fără să acționeze butonul de panică, informează stirileprotv.ro.

Sucursala jefuită se află pe bulevardul Ștefan cel Mare, peste drum de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

”Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică” potrivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei.

Cum a amenințat-o infractorul pe casieriță

Bărbatul a intrat în banca din Sectorul 2 al Capitalei cu un plan bine premedita. Deși în sediu mai erau și alți angajați, el s-a orientat către casieriță și i-a întins un bilet pe care scria: ”Ai 10 secunde să scoţi toţi banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai”, se arată în biletul atacatorului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit după acest incident.

La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, a mai transmis Poliţia printr-un comunicat.

Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, a preluat acest caz în vederea identificării bărbatului şi recuperării celor 10.000 de lei.

În timp ce casierița în cauză a scăpat teafără din acest caz, sunt unele situații când casierițele sunt amenințat cu arme și nu în scris. Așa s-a întâmplat în Baia Mare în anul 2018, când doi indivizi îmbrăcați în costume de indivizi au intrat într-o bancă și au amenințat cu arma chiar și pe un client. Totuși, o angajată a reușit să apese butonul de panică.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş: „La ora 11:40, poliţiştii au fost sesizaţi că două persoane au sustras sub ameninţare o sumă de bani de la o unitate financiar-bancar situată pe Strada Victoriei din municipiul Baia Mare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea autorilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: