Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce au găsit doi soți îngropat lângă un copac? S-au îmbogățit pe loc

Ce au găsit doi soți îngropat lângă un copac? S-au îmbogățit pe loc

GALERIE FOTO (3) ce au descoperit

Doi soți din California de Nord au avut norocul vieții. Ei au găsit în anul 2013 o adevărată avere pe una din prorietățile lor. Totul a plecat de la o simplă plimbare.

Ce au găsit cei doi soți

Acum ceva ani, un cuplu își plimba câinele într-o zonă rurală unde aveau o proprietate. Ei au văzut ceva neobișnuit lângă unul dintre copaci. Au văzut ceva ciudat legat de copac, dar mirarea a fost când au descoperit ce se afla îngropat lângă. Au săpat și au găsit un adevărat tezaur. Era o cutie plină cu monede istorice de aur ce a ajuns să valoreze peste zece milioane de dolari.

După prima descoperire ei au decis să se întoarcă la locul descoperirii. Au luat cu ei instrumente de săpat și un detector de metale în speranța că mai există comori ascunse. Au găsit în cele din  urmă opt cutii umplute cu 1.427 de monede istorice. Speriați de valoarea totală au depozitat monedele într-un cufăr cu gheață sub o grămadă de lemne.

Cine sunt cei doi norocoși

Originea aurului a rămas un mister până acum și la fel și identitatea cuplului. Datorită problemelor de confidențialitate și siguranță, toate informațiile despre descoperire rămân anonime. Astfel încât oamenii nu vor încerca să contacteze cuplul sau să facă vreo eroare asupra proprietății lor în căutarea mai multor jafuri. Astăzi, ei sunt cunoscuți sub numele de John și Mary, iar proprietatea privată este doar descrisă drept „Țara de Aur” din California de Nord.

David J. McCarthy de la firma Kagin din California, a fost angajat pentru a evalua și conserva comoara. S-a estimat că valoare este de 27.980 dolari. Colecția a inclus monede Double Eagle rare din 1866 până în 1894, cu unele atât de rare încât valorează astăzi un milion de dolari.

Multe teorii înconjoară comoara, dar cea mai plauzibilă este că a fost o persoană care a preferat să-și îngroape economiile decât să aibă încredere în bancă. O practică tipică în anii 1800. Este posibil să nu cunoaștem niciodată originile tezaurului de 10 milioane de dolari

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: