Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au fost prietene din copilărie, însă au aflat un secrete incredibil după mai mulți ani! Ce le-au ascuns părinții lor

Au fost prietene din copilărie, însă au aflat un secrete incredibil după mai mulți ani! Ce le-au ascuns părinții lor

Au fost prietene din copilărie, însă au aflat un secrete incredibil după mai mulți ani! Ce le-au ascuns părinții lor

Două femei au aflat un secret incredibil ținut ascuns de părinții mai multe decenii. Pentru ele, expresia ”ce mică e lumea” chiar are sens!

Au fost prietene din copilărie, însă au aflat un secrete incredibil după mai mulți ani! Ce le-au ascuns părinții lor

Două femei au avut parte de șocul vieții ei și mult timp nu au știut cum să gestioneze ce tocmai aflaseră. În urmă cu ceva timp, o tânără a povestit că alegerile făcute de părinții ei în tinerețe s-au năspustit asupra ei acum, când ea are proprii ei copii.

Kathy a crescut fără să își cunoască tatăl, și deși o avea pe mama ei, două surori și un frate, identitatea tatălui ei biologic era un fel de secret întunecat al familiei despre care nimeni nu vorbea. Totuși, în 2011, și-a găsit certificatul de naștere și l-a citit pentru prima dată, aflând că pe tatăl ei îl chema Clifford Hawkins. Acum era un adult, și a scris tot felul de scrisori, a căutat pe fiecare bărbat care purta acest nume, dar nu a aflat nimic.

Unul dintre acești bărbați locuia la câteva străzi distanță de Kathy, însă după ce i-a primit scrisoarea, a băgat-o rapid într-un raft al biroului. Peste câțiva zeci de ani, fiica acestui bărbat a găsit scrisoarea și a citit-o. Tatăl ei era bolnav și pe moarte, mai avea doar 6 săptămâni de trăit, așa că fata trebuia să facă ceva.

”Fata din scrisoare e fiica ta?”, l-a întrebat. Tatăl i-a răspuns că nu știe. Carol a decis să o sune atunci pe Kathy.

Kathy și Carol au fost cele mai bune prietene în copilărie

În momentul în care Kathy a sunat-o pe Carol a aflat ceva absolut uluitor. Deși nu putea să se gândească cum de a fost posibil așa ceva, aceasta avea sentimente mixte cu privire la informațiile pe care le aflase.

Cele două femei au aflat că fuseseră prietene din copilărie, merseseră la aceeași școală, ba chiar fuseseră colege de clasă! Iar acum aflau că sunt surori!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: