Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram! Și-a părăsit soțul fără să stea pe gânduri

O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram! Și-a părăsit soțul fără să stea pe gânduri

GALERIE FOTO (3)O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram! Și-a părăsit soțul fără să stea pe gânduri

O femeie a aflat că soțul o înșală în cel mai inedit mod! Imediat cum a văzut imaginile pe contul de Instagram, aceasta s-a despărțit de soțul ei. 

O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram

Să afli că ești înșelat de persoana iubită poate să fie foarte dureros, iar modul în care afli te poate face să reacționezi destul de urât. O femeia a aflat pe pielea ei cum e să fii înșelat și asta într-un mod cu totul și cu totul inedit. Nu a mai fost cale de întors, iar din acest motiv s-a despărțit imediat de el.

Yulia Agranovych, o femeie originară din Rusia, a rămas șocată atunci când a văzut pe contul ei de Instagram că soțul ei o înșela cu o altă femeie. Aceasta a văzut pe Instagram o fotografie care părea făcută de la geamul dormitorului său și a înțeles faptul că soțul său o înșela chiar cu acea femeie și chiar în casa lor.

O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram! Și-a părăsit soțul fără să stea pe gânduri

Într-o dimineață, Yulia se uita pe contul său de Instagram, când a dat peste o fotografie extrem de cunoscută, postată de o anume Vlada Abramovich. Era aceeași priveliște pe care ea o urmărea zilnic din dormitorul său, iar acest lucru i s-a părut extrem de suspect. Așa că a intrat în galeria foto a femeii, unde a descoperit mai multe fotografii ale soțului său, Nazar Grynko. Având aceste dovezi, Yulia a decis să îl confrunte și să îl întrebe ce se întâmplă.

”Nu căutam nimic, era doar o dimineață obișnuită. Și ca orice persoană din secolul al 21-lea, mi-am început ziua pe pagina mea de Instagram și, deodată, am văzut această fotografie. S-a dovedit faptul că eu și cu această femeie avem multe persoane în comun, iar când i-am vizitat contul, am găsit multe alte fotografii interesante, inclusiv cele ale soțului meu”, a dezvăluit femeia pentru un post de televiziune local.

Femeia a comentat la fotografia postată de amanta soțului ei, iar apoi a decis să discute direct cu bărbatul pe care îl considera partenerul său.

”Frumoasă priveliștea de la dormitorul soțului meu”, a scris Yulia la fotografia amantei soțului ei.

O tânără a făcut o descoperire șocantă pe contul de Instagram! Și-a părăsit soțul fără să stea pe gânduri

Ce scuză a băgat soțul femeii

După ce i-a dezvăluit soțului ei că a aflat adevărul, bărbatul i-a spus că Vlada era iubita unui prieten de-al lui și că a făcut fotografia din întâmplare. Chiar și așa, femeia nu l-a crezut și a decis că cel mai bine este ca cei doi să se despartă.

Vlada, femeia care a postat fotografia incriminatoare, și-a restricționat contul, însă a început să se laude pe alte conturi de socializare cu aventura. Atunci când mai multe persoane au întrebat-o dacă are vreo legătură cu un bărbat căsătorit, Vlada a spus: ”Ea este soția lui, nu a mea, deci care este problema? El este numai o legumă fără voință proprie? Nu mă faceți să râd. Dacă vreau să fac amor, voi face asta.”

După toate cuvintele amantei lui, bărbatul a recunoscut că a fost necredincios mai mult decât o dată, cu mai multe femei. Yulia a pornit în căutarea lor și a aflat că multe dintre ele nici nu știau că este însurat. Femeia plănuiește acum să divorțeze și îi mulțumește acum amantei că a învățat-o o bună lecție.

Etichete: