Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie și-a înșelat soțul cu fratele acestuia. Cum a reacționat bărbatul când a aflat

O femeie și-a înșelat soțul cu fratele acestuia. Cum a reacționat bărbatul când a aflat

Dezamăgită de faptul că soțul nu îi mai acordă atenția necesară, o femeie a ales să calce strâmb. Însă, nu cu oricine, ci cu fratele bărbatului. Ba chiar a fugit în lume cu acesta. Când a aflat, soțul a avut o reacție care a devenit virală în mediul online.

O femeie și-a înșelat soțul cu fratele acestuia. Cum a reacționat bărbatul când a aflat

Multe căsnicii se confruntă, adesea, cu infidelitatea, care are loc în mai multe feluri. De exemplu, o femeie din SUA și-a înșelat soțul cu fratele acestuia. Simțindu-se ignorată de partener, a ales chiar să fugă în lume cu fratele lui, înștiințându-l de acest lucru printr-o scrisoare. Dar, se pare că femeia și-a creat o impresie greșită, căci iată cum i-a răspuns soțul!

În scrisoare, soția specifică faptul că a ajuns la capătul răbdării atunci când a fost sunată de șeful soțului și i-a spus că acesta și-a dat demisia. Drept urmare, l-a luat pe cumnatul ei și au fugit în lumea largă. Mai exact, în Virgina de Vest.

„Dragul meu soț,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc. Am fost o soție bună în toți acești 7 ani, dar nu am primit nimic în schimb. Ultimele două săptămâni au fost tortură, dar ultima picătură a fost să primesc un telefon de la șeful tău care mi-a zis că ai demisionat.

Săptămâna trecută ai venit acasă și nu mi-ai văzut nici noua manichiură, nici noua mea tunsoare. Nimic! Nu ai observat că pe masă era mâncarea ta preferată și că îmi cumpărasem un neglijeu nou. Ai stat două minute la masă. ai văzut un meci, apoi te-ai culcat. Nu îmi mai spui că mă iubești; nici măcar nu mă mai atingi. Nu știu dacă ai încetat cu adevărat să mă iubești sau pur și simplu te prefaci. Dar te părăsesc.

PS.: Dacă vrei să mă găsești, să știi că am plecat în Virginia de Vest cu fratele tău.

Mult noroc! Fosta ta soție.”, este scrisoarea femeii.

Soțul i-a găsit scrisoarea soției atunci când a ajuns acasă și a publicat-o pe rețelele de socializare. Dar, nu oricum, ci însoțită și de o scrisoare a lui. Ceea ce i-a răspuns bărbatul fostei sale partenere i-a uimit pe internauți.

Răspunsul soțului la scrisoarea soției

Concret, bărbatul i-a replicat soției că și-a dat oarecum seama că este înșelat, dar a trecut cu vederea. De altfel, a observat că s-a tuns, dar a preferat să nu-i spună nimic, deoarece nu voia să o jignească că arată precum un bărbat. Soțul a mai dezvăluit că a câștigat la Loto și a cumpărat două bilete pentru ei doi, pentru o vacanță, de aceea și-a dat demisia. De asemenea, i-a mărturisit că fratele său a fost cândva femeie și că o iubește în continuare. Însă, asta nu înseamnă că o va ierta și că o va primi acasă. Mai ales că avocatul său l-a informat că nu poate să-i dea din bunurile sale soției.

„Draga mea fostă soție,

Nimic nu putea să îmi facă mai multă plăcere decât scrisoarea ta. Sunt de acord, am fost căsătoriți timp de 7 ani, dar toți acești ani tu ai fost foarte departe de ideea soției perfecte. Mă uitam la meciuri pentru a înceta să îți mai aud văicărelile nesfârșite. Păcat că nu prea funcționa atât de bine. Am văzut că te-ai tuns, dar primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost că arăți ca un bărbat. Așa că nu am spus nimic. Mama m-a învăț să nu spun nimic dacă nu am ceva drăguț de spus. Cât privește mâncarea mea preferată, probabil mă confunzi cu fratele meu. Nu am mai mâncat carne de porc de 7 ani. Ți-am văzut neglijeul, dar m-a lăsat rece pentru că de el atârna eticheta pe care scria că a costat 49 de dolari. am sperat să nu aibă nicio legătură cu faptul că fratele meu m-a rugat să îi împrumut 50 de dolari în ziua precedentă.

Chiar și după toate astea te iubesc și credeam că am putea trece împreună peste asta. De aceea mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete de avion către Jamaica, imediat ce am aflat că am câștigat la loterie 10 milioane de dolari. Credeam că putem avea parte de un nou început. Dar când am ajuns acasă, ți-am găsit scrisoare. Na, probabil că totul se întâmplă cu un motiv. Sper să fii fericită în noua ta viață. Avocatul meu spune că din cauza scrisorii tale, nu vei putea căpăta de la mine niciun leu.

PS.: Nu știu dacă ți-a spus asta cineva, dar fratele meu, Carl, s-a născut Carla. Sper că asta nu te face să te simți jenată.

Soțul tău!”, a fost scrisoarea bărbatului.