Redactia.ro
Home » Monden » Florin Pastramă, acuzat de infidelitate! Ce face soțul lui Brigitte Pastramă când nu e acasă

Florin Pastramă, acuzat de infidelitate! Ce face soțul lui Brigitte Pastramă când nu e acasă

Florin Pastramă, acuzat de infidelitate

Florin Pastramă este acuzat de infidelitate de fosta lui iubită. Aceasta a făcut declarații șocante despre soțul lui Brigitte. Ce face acesta când nu e acasă? 

Ce face soțul lui Brigitte Pastramă când nu e acasă

Scandalul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastramă, e departe de a se fi terminat. Blondina cunoscută în showbiz nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe fosta domană Năstase. Recent, Raluca Podea l-a acuzat pe Florin Pastramă de infidelitate, lucuru care a înfuriat-o pe Birgitte.

Cu toate că a aruncat niște acuzații bombă în showbiz, Raluca susține că nu-și dorește să declanșeze un alt scandal cu rivala lui.

”Nu știu și nu mă interesează. Nu am nicio legătură cu aceste două specimene. Vreau să ies din acest scandal și atunci nu știu cu ce aberații mai apar, ca să își facă apariții televizate. Cine este doamna în cauză? O știm cu toții că are un dosar, că a făcut ceva… eu nu am vrut să fac niciodată reclamă. Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”, a declarat Raluca Podea, la o emisiune televizată, notează Spynews.ro.

Florin Pastramă ar înșela-o pe Brigitte

Raluca Podea a făcut o afirmație foarte gravă. Fosta iubita a lui Florin Pastramă l-a acuzat pe acesta de infidelitate față de soția lui Brigitte. Aceasta spune că bărbatul continuă să o caute, deși cei doi s-au despățit deja de doi ani. Blondina nu a spus detalii multe despre ce face Florin Pastramă, însă susține că bărbatu susține interes pentru soția lui.

”Nu există așa ceva în viața asta. Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea.

Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, a continuat Raluca Podea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: