Redactia.ro
Home » TV » Brigitte și Florin Pastramă vor apărea într-un reality-show. Ce sumă vor încasa de la Antena 1

Brigitte și Florin Pastramă vor apărea într-un reality-show. Ce sumă vor încasa de la Antena 1

GALERIE FOTO (8) Brigitte-Sfat-si-Florin-Pastrama

Povestea de dragoste dinte Bigitte și Florin Pastramă a tars atenția unor producători de la un post TV din România. Prima opțiune a celor de la Antena au fost Bianca Drăgușan și Alex Bodi. Aceștia cereau o sumă colosală pentru a-și prezenta viața într-un reality show, iar producătorii au ajun la înțelege mult mai profitabilă cu familia Pastramă.

Ce sumă ar încasa Brigitte și Florin de la Antenă

În urmă cu o lună se aflase că familia Pastramă ar putea devenii protagoniștii unui nou produs media. Cei de la Antena 1 nu au putut ajunge la un numitor comun cu Bianca ți Alex Bodi și au fost nevoiți să găsească alt cuplu pentru noul proiect. Se pare că cei doi nu ar fi avut pretenții atât de mai ca Bianca și Bodi și au acceptat suma de 50.000 de euro. Suma cerută de Bianca se pare că era de trei ori mai mare.

Brigitte și Florin Pastramă au fost implicați în mai multe scandaluri

În ultima vreme se pare că scandalurile s-au ținut lanț de familia lor. După ce Brigitte a fost în scandal cu fiul ei din cauza averii, acum, a ieșit la iveală un nou scandal. Totul a pornit din cauza unor secvențe surprinse pe camerele de supravegheat în timp ce Florin o agresa pe soția lui.

Deși cei doi au susținut mereu că în relația lor nu există probleme și divorțul este exclus, imaginile dezvăluie contrariul. Incidentul s-a petrecut în spatele fast – food-ului lor din zona Fundeni. Florin Pastramă este surprins cum își iese din fire și ridica mâna la Brigitte. Vedeta părea speriată și plângând s-a retras într-un colt.

Cu toate acestea, bruneta îi i-a apărarea soțului, declarând că imaginile sunt vechi și totul a fost o simplă ceartă: „Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e.”

Brigitte a fost căsătorită cu Ilie Năstase timp de cinci ani. În 2013 au făcut nunta în Poiana Brașov, unde au avut peste 300 de invitați. Relația celor doi nu a fost lipsită de certuri și împăcări. În 2018 cei doi au decis că este momentul să meargă pe căi diferite și au divorțat. Pentru că nu s-au prezentat la timp, divorțul a fost prelungit iar data în care s-a anunțat oficial a fost 26 septembrie 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: