Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase a împlinit 74 de ani! Ce-și dorește fostul număr 1 mondial!

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani! Ce-și dorește fostul număr 1 mondial!

ilie nastase, Ioana Năstase, împăcare, Paște

Cel mai mare jucător român de tenis împlinește astăzi, 74 de ani. De ziua sa, Nasty are o singură dorință. Să fie sănătos!

Ilie Năstase a rămas în istoria tenisului mondial pentru totdeauna. În august 1973 a devenit primul număr 1 mondial din istoria ATP. A câștigat 58 de titluri la simplu de-a lungul carierei sale. Printre acestea se numără și două de Grand Slam la simplu. US Open în 1972 și Roland Garros în 1973. La dublu a câștigat turneele de la Wimbledon în 1973, Roland Garros în 1970 și US Open în 1975. A câștigat de patru ori Turneul Campionilor în anii 1971, 1972, 1973 și 1975. A jucat și pentru echipa de Cupa Davis a României timp de 18 ani. Împreună cu partenerul său, Ion Țiriac a fost finalist al Cupei Davis de trei ori, în 1969, 1971 și 1972.

“Am fost numărul 1 mondial, asta mi-am dorit mereu”, spunea Nasty în urmă cu ceva vreme.

Ce-și dorește Ilie Năstase de ziua lui

În ultima perioadă, Ilie Năstase a decis să se mute la Constanța alături de Ioana, soția sa. Nasty a spus că s-a săturat de viața din București unde mereu era urmărit de paparazzi. Ilie Năstase a dezvăluit faprul că de dragul soției sale și-a făcut și un tatuaj pe mână cu numele acesteia.

„Dumnezeu m-a ajutat în viață. Și acum mă simt foarte bine. Ce-mi doresc acum? Să trăiesc… Nu știu dacă o să mai fie 20 de ani, dar câți vor fi sper să fie fericiți. Dumnezeu știe ce va urma pentru mine. Eu vreau să fiu sănătos, să mă pot bucura de viață. E cel mai frumos lucru pe care și-l poate dori cineva”, a spus Ilie Năstase, pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: